kulfi82 05.01.2020 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Marka dość mocno promowania i wciskana przez wszelakie "enternetowe" sklepiki. Cenowo plasują się tak trochę powyżej Cersanit i poniżej Roca VB itd. Ktoś ostatnio zakupił jakiegoś klopa czy coś od nich i podzieli się jakąś rzetelną opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernard P 19.09.2023 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Mam złe doświadczenia z baterią OLTENS - po trzech miesiącach odpadła farba[ATTACH]466322[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magie001 05.08.2024 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Oletens dziadostwo zupełne. Zakupiłam misę Hemnes. Okazało sie, że spuszczanie wody wiąże się z odgłosem startującego boeinga. Nawet ekipa remontowa byla zdziwiona głośnością .Reklamacja rozpatrzona w ten sposób, że kazano mi przesłać filmik, po czym stwierdzono, że reklamacja odrzucona i na kolejne maile już nie odpowiadano - olewka totalna. Nikt nie przyszedł, nikt nie spojrzał i nikt nie chciał rozmawiać nawet. Zakupiłam obręcze kryzujące i nawet najmniejsza nie zmniejszyła ilości decybeli spuszczanej wody, za to woda teraz nie obmywa przodu miski. Nie polecam. Dziadowskie produkty dziadowska obsługa, lepiej trochę dopłacić i mieć gwarancję jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts