henryk_baszkowka 05.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Czy moderator dziala czy jest tylko dla picu??? Takie watki trzeba wywalac do kosza bo tylko zasmiecaja forum. Co wiecej zachecaja innych spamerow do robienia tego samego. MODERATOR - DO ROBOTY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Heniu, spokojnie, niektórzy się uczą, wyrozumiałości, a Małgosia i tak swoją "porcyjkę" dostała MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.11.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 fajna rzecz biedronko.... może zarobisz na budowę MOJEGO domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.11.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 > Dzialam na podstawie upowaznienia firmy FMG Równie dobrze mogłabyś napisać: firmy XYZ, czy HGW. > pozwalaja zarobic ludziom, na zasadach marketingu sieciowego > nie jest to piramida ani system argentynski A mnie kiedyś namolny akwizytor przekonywał (bezskutecznie), że nie jest namolnym akwizytorem, bo to, co robi, to nie akwizycja, tylko "reklama bezpośrednia" (namolna...) > wszystkie pieniadze sa moje lub Twoje o ile sie zdecydujesz. Dobra, niech chwilę pomyślę... To ja chcę, żeby wszystkie były moje. > Naturalnie im wczesniej zaczniesz tym lepiej, bo umowe o IKE > mozna miec tylko jedna. Piramidka ? Znajdź 20 frajerów do zarobku na znalezieniu 20 kolejnych frajerów ? > Nie kazdy sie do tego nadaje, ale wielu moze sprobowac... IMHO lepiej by było, by jednak nie próbowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.11.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Sorki Małgosiu-Biedronko, ale nie wiem czy ktoś namówiłby mnie na jeszcze jedno funduszo ubezpieczenie. Od prawie 10 lat mam niby tzw. 3 filar i jak rok temu chciałem odejść łod takiej firmy i przysłali mi co za te prawie 10 lat mam dostać to mi się różne takie znaczki po głowie zaczenły przesuwać o takie: A nawet jeden taki: z uszczegółowieniem w kierunku głupawki. Tak więc wybacza, za 3,5 zyla od łepka to trzeba być desperados bo to oznacza: załóżmy domek 120 m2 optymistycznie 1,5 kPLN z m2 prawie 52 k danych osobowych, tak więc życzę powodzenia bo to jakieś średnie miasto powiatowe wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.11.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Biedroneczko, po to jest forum, zeby sobbie pisać, trochę sobie żartujemy, ale to chyba nic złego. Fakt, może i moderator powinien "wyrzucić" Twój temat, ale przecież kto nie chce - niech nie czyta. Mam nadzieję, ze zbytnio Cię nie zraziliśmy. Pisz na forum częściej, ale już może nie na ten temat. Pozdrawiam Ps. i tak serio - życzę powodzenia, żadna praca nie hańbi, a to tez może być dobra fucha dla tych co się moooocno napracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 05.11.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 A ponadto chyba Biedronko trafiłaś na konserwatywnych ciułaczy, którzy zamiast odwaznie inwestować w rozmaite fundusze gromadzą zmaterializowane dobra doczesne w postaci nieruchomości... ku chwale systemu katastralnego naturalnie Morga tu, domek tam... US wie juz co ja mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 05.11.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ale się uśmiałem ,Biedronka dzięki ,ale lepiej nie zaczynaj inie słuchaj rad starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.11.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 ...oj Małgoś, widzisz co się narobiło ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.11.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 BIEDRONKA - ty chyba nie tych starszych słuchałaś co trzeba. Uwielbiam wszystkich takich amatorów biznesu jak Ty. Jakie piękne pranie mózgu Ci zrobili - wszyscy są be tylko FMG jest wspaniałe. To właśnie FMG jest klasycznym przypadkiem piramidy, takim samym jak AMPLICO, AMWAY i tym podobne. TY nie pracujesz na siebie tylko na całe stado które jest nad tobą, a jak przestaniesz "robić wyniki" to Cię wywalą i nie dadzą złamanego grosza. Powodzenia w biznesie i zgłoś się znowu na forum jak juz podpiszesz te 53 tysiące umów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.11.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Znalazłam takie coś na temat FMG: Subject: FMG International - co to za sekta finansowa? Posted by: Jerez Date: 06-09-2004 13:37:0 Co to takiego to FMG?Namówiony przez znajomego byłem na prezetnacji FMG na Akademii ROlinczej w Krakowie. Pierwsze wrażenie: piramiada finansowa, a al Amway. Dyrektor Austriak - opalony błazen, były dresiarz, na koniec mamił obrazkiem Mercedesa, który wygra najlepszy w piramidzie.Chodziło o sprzedaż IKE w "Skarbcu". FMG sprzedaje też inne, np. ubezpieczenia. W sieci ż±dnych informacji o FMG i to "International" nie ma.Byli ludzie ze Skarbca, jeden z nich, neijaki Rydel bodajże, paln±ł, że to dobrze, że we władzach firmy zasiada kto¶, kto ma wpływ na losy państwa, bo to się pzrekł±da na stabilno¶ć gospodarcz± firmy - a chodziło o byłego min. finansów Bauca.O FMG nic nie wiadomo oprócz tego, że bazuje na takiej 'piramidalnej' strukturze. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.11.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 A tutaj jest odpowiedż: Subject: Re: FMG International - co to za sekta finansowa? Reply of: Scarab Date: 06-09-2004 16:19:55 Użytkownik Jerez napisał: > Co to takiego to FMG? Jestem współpracownikiem FMG więc pozwolę sobie odpowiedziec na Pana posta. Na poczatek kilka faktów: FMG czyli Financial Martketing Group International S.A. to firma która: - jest prawie 10 lat na rynku polskim - ma blisko milion klientów - kilkanascie procent udziału w rynku ubezpieczeń - kilkadziesi±t tysięcy współpracowników - kilkadziesi±t biur regionalnych - sprzedaje produkty najlepszych na rynku polskim firm ubezpieczeniowych - daje szansę własnego sposobu na zarabianie pieniedzy. > Namówiony przez znajomego byłem na prezetnacji FMG na Akademii ROlinczej w > Krakowie. Pierwsze wrażenie: piramiada finansowa, a al Amway. Po pierwsze - piramidy w Polsce sa zabronione:) Po drugie - nie napisał Pan jakie było drugie wrażenie:) Ale bez żartów: Spotkanie dotyczyło sprzedaży IKE (Indywidualnych Kont Emerytalnych). konta te zostały wprowdzone USTAWˇ a nie był to czyj¶ wywysł i "widzimisię" Zainteresowanych takim kontem będzie i jest wiele osób a Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych Skarbiec od lat obecne na rynku finansowym ma jedn± z ciekawszych ofert IKE na rynku. Zeby dotrzec do ludzi potrzebnych jest wielu wspolpracowników a taki system sprzedaży jaki proponuje FMG to umozliwia. Przecież to jest super propozycja - zakładam , że nie musze przekonywac do założenia IKE a skoro juz ktos zalozy dlaczego nie ma zaoferowac go swoim znajomym i bliskim i zarobić dodatkowe pieniadze na prowizji od sprzedazy? Znajomy dał Panu szansę i propozycję która nie szybko się powtórzy biorac pod uwagę ustawodawstwo. Nie bede sie rozpisywał tu nad prowizjami i całym systemem ale nie zaprzeczy Pan że jest on bardzo wydajny i niesie za sob± możliwo¶ci... Dyrektor Austriak - opalony błazen, były dresiarz, na koniec mamił obrazkiem Mercedesa, > który wygra najlepszy w piramidzie. Po pierwsze - nawet gdyby wyskoczył tam wiem kto to wszelkie takie komentarze zachowałbym dla siebie z czystej kultury. Facet zaczynał w Polsce od zera i ludzie pukali się w czoło jak mówił o ubezpieczeniach a jak widać udało mu się na tyle że teraz może fundowac innym Mercedesy :)Czy to co¶ złego? A to że jest konkurs to super. Nie lubi Pna konkursów. Moze tak - każdy ma prawo > Chodziło o sprzedaż IKE w "Skarbcu". FMG sprzedaje też inne, np. > ubezpieczenia. W sieci ż±dnych informacji o FMG i to "International" nie ma. http://www.fmg.com.pl strona tak naprawdę jest głownie dla współpracowników a je¶li chce Pan o FMG wiedzieć więcej prosze porozmawiać ze znajomym lub przyj¶ć na spotkanie informacyjne. > Byli ludzie ze Skarbca, jeden z nich, neijaki Rydel bodajże, paln±ł, że to > dobrze, że we władzach firmy zasiada kto¶, kto ma wpływ na losy państwa, bo to > się pzrekł±da na stabilno¶ć gospodarcz± firmy - a chodziło o byłego min. > finansów Bauca. jak widać faktycznie Skarbcowi nie wychodzi na to złe > O FMG nic nie wiadomo oprócz tego, że bazuje na takiej 'piramidalnej' > strukturze. Przepraszam. Prosze nie uogólniać. To PAN wie tylko tyle i nawet to nie jest prawd± > J. Pozdrawiam wszystkich grupowiczów i Pana Panie J. Marcin Smajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 07.11.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 nie znam fmg i nie bronie ichale akurat kiedys zaglebilem sie w temacie piramid, amway nie jest piramida, firmy te dzialaja w tkz marketingu sieciowym a on jest legalny na calym swiecie, amplico chyba tez nie, ale cos ostatnio czytalem, ze jej przedstawiciele podali ich do sadu za niewyplacenie nalezytych prowizjito jednoa drugie to wg mnie takie reklamowanie swojej firmy, sposobu na zarobienie to czyste oszolomstwo, z taka osoba nie spotkalbym sie, za zadne skarby, brak taktu i oglady, na miejscu fmg wywalilbym na zbity pysk .............takiego przedstawiciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 07.11.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Biedronko, fajnie, że masz pomysł jak zarobić na budowę domu.Dobrze jest, stawiać sobie bardzo ambitne cele do osiągnięcia i każdy legalny sposób zarobienia pieniędzy jest tutaj dobry. Dobrze jest też, potrafić oddzielić realne szanse od narwanych wizji innych osób. Można też "wejść całym sobą", w każdy interes i będąc najlepszym, dojść do wyznaczonego celu ( pytanie o koszty własne i innych ). Dobrze jest też wiedzieć na co nas stać. Koniecznie napisz za jakiś czas, jak tam budowa domu się ma ... Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biedronka 08.11.2004 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam !!!Dziękuję wszystkim za uwagi, a kilku osobom bardzo dziękuję za dobre słowo. pozdrawiamMałgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts