Wiktor-CK 05.01.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Witam, Czy mial ktos z forumowiczow doswiadczenia z drzwiami zewnetrznymi Schuco? Ostatnio widzialem takie drzwi i wizualnie bardzo mi odpowiadaja, bede potrzebowal drzwi wejsciowe 150x230. Okna i hs mam od jezierskiego wlasnie tez na profilu schuco. Jak drzwi Schuco wypadaja cenowo w stosunku np Wisniowski, Hormann czy Wiked? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.01.2020 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie ma drzwi Schuco tylko sa drzwi na profilach SchucoProfil jak profil natomiast co z tego profilu moze zrobić PRODUCENT .. O to jest pytanie i takie powinno być zadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor-CK 07.01.2020 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Jesteś pewien że nie ma drzwi Schuco? Nie chodzi mi o sam profil tylko drzwi z pełnym skrzydłem jak poniżej: https://www.schueco.com/web2/de/privatkunden/produkte/haustueren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.01.2020 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Tak, jestem pewny. Schuco to profil PVC bądź Alu A na linku widzisz co można na nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.01.2020 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Na zdjęciu widać aluminium Schuco z nakładkąWzory nakładek są różne i bynajmniej nie Schuco je produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts