Mayki80 06.01.2020 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Witam serdecznie, bardzo przepraszam o ile duplikuje temat ale można powiedzieć że to moja i męża pierwsza styczność z takim tematem. Mamy możliwość kupna działki siedliskowej z pozwoleniem gminnym na zabudowę a dokładnie jest adnotacja ( budowa budynku mieszkalnego w zabudowie zagrodowej , parterowego z poddaszem użytkowym wraz z niezbędnymi narzędziami budowlanymi) moje pytanie brzmi, czy na takiej działce faktycznie można wybudować dom nie będąc rolnikiem a jedynie dzierżawiąc kawałek pola od właściciela tejże działki. Człowiek zapewnia że tak i nie na problemu ale wiadomo że człowiek węszy i szuka. Mam do wglądu dokumentację jeżeli ktoś mógłby zetknąć i się wypowiedzieć byłabym bardzo wdzięczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość joanna.111 18.02.2020 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Jaką powierzchnię ma działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts