Hazi35 06.01.2020 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Witam mam okna z zaczepami roto starego typu nie potrafię już nigdzie znaleźć info jak ten imbus ustawić w jakiej pozycji aby okno bardziej przylegało do ramy było szczelniejsze bo słychać dźwięki z zewnątrz z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.01.2020 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 To banalnie proste: klucz imbus nr4. Mała część obrotu w prawo /ten konkretny z fotki/. Ps. Poszukaj dobrego serwisu. Docisk nie musi poprawić sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazi35 06.01.2020 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 To banalnie proste: klucz imbus nr4. Mała część obrotu w prawo /ten konkretny z fotki/. Ps. Poszukaj dobrego serwisu. Docisk nie musi poprawić sytuacji. ok ustawiłem i zobaczymy stare roto ale wiesz nawet jak pomoże o 30% to i tak będzie super na razie serwisu nie szukam się nie interesowałem bo reszta okien jakoś lepiej się domyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2020 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Ja zawsze sceptycznie podchodzę to konieczności regulacji docisku. Zwykle obwiniam ogół, czyli sprawdzenie uszczelek, smarowanie, ogólna regulacja skrzydła itp. Przykład takiego serwisu w wykonaniu naszego forumowego kolegi jest na filmiku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazi35 14.01.2020 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 wymieniłem też uszczelkę na nową w ramie dokręciłem klamkę i docisk tymi zaczepami jest już lepiej dzięki za cenne podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.02.2020 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Czy to "stary" z forum? Znaczy się na tym filmie Krzysztof to "stary"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts