kingu0077 07.01.2020 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Witam. Potrzebuję pomocy z postawieniem ściany/oddzieleniem 2 pomieszczeń od siebie w jakikolwiek sposób. Problem w tym, że kompletnie nie znam się na takich sprawach i nawet nie wiem o co poprosić kogoś Sprawa wygląda w taki sposób, że na poddaszu jest taki jeden ciąg wąskiego pokoju z mocnymi skosami ( jak na zdjęciu ) jest tam dość mało miejsca i szukam jakiś podpowiedzi co powiedzieć tacie bądź jakiemuś fachowcowi żeby jakoś oddzielić to w sensowny sposób? Wysokość ok. 1.90m + ściana musiałaby być od miejsca w którym jest zdjęcie robione do barierek https://zapodaj.net/99ca07a9cab63.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2020 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Na tym zdjęciu nic nie widać. Czy dostępny jest jakiś plan lub chociaż odręczny rysunek z wymiarami i więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzelm 06.02.2020 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Nie widać zdjęcia. ja jestem teraz w trakcie zabudowy poddasza i wydziela pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts