vranac 07.01.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Witam Kupilem mieszkanie z roletami materialowymi w kasetach BEST przykrecanymi do okien. Chcialbym wymienic material + ew dodatkowy osprzet (pewnie obciaznik) tak aby miec rolety dzien-noc i uniknac kolejnych dziur w oknie pod nowe mocowania. Czy jest to mozliwe? W zalaczeniu moje kasety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszpopek 03.06.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Witam miałem ten sam problem. Niestety dowiedziałem się że rolety Besta te które masz ( miałem te same) nie przewidują podwieszenia tkaniny dzień noc. Niestety ja wymieniałem całe kasety z tkaniną i zostały stare boczne prowadnice. (Jak jesteś z Warszawy polecam :spam:Naprawdę pomocni i rzeczowi. ). Ap ropo dziur niestety są nowe ale nie widać ich a dziury są wiercone w listwach okiennych - wymiennych - nie w samym profilu okna. Być może z tego co się dowiedziałem ale już nie chciało mi się kombinować jeżeli firma zakładająca rolety ma kasety do dzień noc też firmy Besta to być może dziury będą w tych samych miejscach ale kasety tak czy inaczej musisz wymienić. Pozdrawiam Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolko.szary 23.12.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć. Dokładnie takie same rolety dzień noc w kasecie besta są pod tym linkiem. Zauważ ze kaseta pod ten typ tkaniny ma dodatkową nadstawkę ponieważ jest przyklejana. Może mieć to związek z tym by ją odsunąć od okna tak by podwójny materiał miał więcej miejsca. Edytowane 23 Grudnia 2020 przez bolko.szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekDziek 17.01.2021 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Wybór rolet to zawsze ciężka sprawa, pamiętam, że z żoną nie mogliśmy się zdecydować bardzo długo czy mają być to rolety dzień noc czy rolety rzymskie, jedne są bardziej praktyczne a drugie za to są bardziej estetyczne i pasują do wnętrza - bardzo fajny artykuł, który może Wam pomóc w wyborze do swojego mieszkania Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts