KotSylwester 08.01.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć. Mam w garażu zaolejony beton. Od 1950 do 1980r. Był tam warsztat Ślusarski. Czy ktoś miał taki problem i poradził sobie bez robienia nowej wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.01.2020 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Aceton + palnik ale to wersja dla hardkorów. Maksymalnie doczyścić, przeszlifować , zagruntować dobrym gruntem epoksydowym i zasypać do sucha kruszywem 0,4-0,8mm. Potem zamieść i masz gotowy podkład do nałożenia kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 08.01.2020 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Dzięki za odp. Polecasz jakiś konkretny grunt? Czy to kruszywo to mam wysypac na ten mokry grunt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.01.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Kruszywo wsypujesz na mokry grunt tak żeby się z nim związało. Najlepiej zagruntować dwa razy bo gruntu musi być na tyle dużo żeby kruszywo się złapało. Czyli przygotowanie powierzchni, aplikacja gruntu wałkiem lub pacą stalową ew gumową, doba przerwy, jeszcze raz grunt i zasyp kruszywem. Co do polecania to tak nie za bardzo ponieważ jestem producentem epoksydów . Na forum udzielam się prywatnie i bez płatnego profilu więc siebie polecać nie mogę. Konkurencji polecał nie będę bo mi klauzula sumienia nie pozwala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 12.01.2020 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts