Piecha21 08.01.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Witam ! Posiadam u siebie dach dwuspadowy, krokwiowo jętkowy, na góre jętek rzucona jest płatwia po całej długości. Ostatnio wyszedłem na strych i zobaczyłem że niektóre jętki są delikatnie poluzowane ( jętki po obu stronach krokwi ). Myślę nad dokręceniem nakrętek oraz na podokładaniu jeszcze dodatkowych nakrętek by sie już nie luzowało ( drzewo suche już ). Lecz myślę jeszcze nad dodatkowym wzocnienie połączenia krokwia jętka ponieważ nie jestem do końca pewien czy wszedzie zostały zastosowane gwoździe. Śruby są wszędzie ale wydaje mi sie że nie wszędzie " cieśle " dali gwździe. Mam dostęp do tego połączenia krokwia jętka przez strych. Bez rewelacji ale jakiś dostęp jest, Myślałem nad kątownikami przykręconymi od góry do jętki i boku krowki. Co myślicie ? Chyba że macie jakieś inne pomysły ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piecha21 13.01.2020 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.01.2020 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Może zdjęcia i projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.01.2020 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Należy dokręcić nakrętki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts