kulfi82 09.01.2020 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Przekopałem forum i za wiele aktualnych tematów nie ma na temat samego osprzętu elektrycznego. A, że przyszła na mnie pora to chętnie podejmę dyskusję, który producent oferuje dziś rozsądną jakość za rozsądne pieniądze. Mam upatrzonego Simona 54 z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 13.01.2020 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Alternatywa to Schneider Sedna.Ich wada -to to, że pod jednym symbolem sprzedaja stare i nowe modele np. łączników a gniazd zaciskanych nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogi500 26.01.2020 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ta Simona wygląda rozsądnie przy tych pieniądzach, które wołają. W zeszłym tygodniu byłem w hurtowni i niektóre ceny naprawdę imponują. Naprawde nie wiem kto to kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 30.01.2020 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Ja potrzebowałem z podświetleniem - iw Schneider Sedna jest to zrealizowane wręcz wzorowo -diody schowane wewnątrz bez żadnych kabelkówm zaciskane przewody, małe gabaryty. Gniazda też są tylko dowiedziałem się, że trzeba szukać nowych modeli produkowanych koniecznie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudek6311 30.01.2020 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W 2000 roku zainstalowałem osprzęt Busch Jaeger. Nie wiem, jak obecnie wygląda ich oferta, ale po 19 latach użytkowania wyglądają bardzo dobrze, nie miałem z nimi żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts