fripp 04.11.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jak w temacie, Dla tych,którzy, podobnie, jak ja jeszcze przed zakupami może to być jakaś pomocna informacja, plus ew. punkt sprzedaży i rabaty, jakie udało Wam się uzyskać. Ja na razie prowadzę rozeznanie przez internet i niektóre firmy bardzo miło i poważnie podchodzą do zagadnienia.No i tyle.Wpisujcie się, proszę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 04.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Domex z Białegostoku, okna Mahoń Meranti, ale jeszcze stoją w magazynie producenta, były kupowane na wiosnę i czekają do kolejnej wiosny, także ceny nieaktualne.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 04.11.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 M&S meranti. Są piękne Cenowo większość firm wyszła porównywalnie, różnice w cenie ostatecznej były rzędy 500 - 1000 zł, więc zdecydował wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 04.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Stollar Olecko, sosnowe, kolor teak, nie cały tydzień temu wstawiane, zdecydowanie taniej niż Sokółka czy stolarka Wołomin, no i za szprosy sobie tyle nie liczą co w Wołominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.11.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Urzędowski - mahoń meranti, będą za dwa tygodnie, cenowo też przystępni i tak jak u Kingaa zdecydowały walory estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.11.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Natura - mają pawilon na Bartyckiej. Mahoń meranti kolor orzech/orzech. Przepiękne, ale widziałem je tylko w salonie bo moje od tygodnia nie mogą dojechać . Żeby przedstawić głównemu wykonawcy ceny (w celach nagocjacji) udało mi się w tym salonie wynegocjować 25% + klamki z kluczykiem gratis. Ale czuję, że jak bym położył pieniążki na stół do dałoby radę więcej. Mój wykonawca, jako że z nimi współpracuje, miał lepsze ceny i nic tą wyceną nie wskórałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagas 05.11.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Urzędowski-mahoń meranti,baaardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 05.11.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 machoń meranti - kolor orzechowy; urzędowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 06.11.2004 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 zapomnialem w zapytaniu dodać, że całkiem sensowną, chyba najlepszą finansowo ofertę dostalem w Landzie prz Walbrzyskiej (wawa), tylko firmy nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 fripp, to Goran. My też mieliśmy tam niezłą wycenę,ale nie mogłam się przekonać do koloru-zbyt rudy ,a zmiana na własny kolor była dużymutrudnieniem,do tego drzwi są u nich drogie i nie podobał mi się ich wzór,a chcę od jednego producenta,dlatego ostatecznie wzięliśmy afromozję z Natury plus drzwi.Wycena taka sama.A kolor o niebo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 06.11.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Meranti mahoń firma GIDANEX. Są lux !!! Drzwi też. Czekałem dość długo w kolejce w 2002 roku. Referencje wspaniałe: Belweder W-wa, Kuria Biskupia Łódź. Najważniejsze, że je wcześniej widzieliśmy i .... nie chcieliśmy już innych !!! Mało tego, wszyscy co u nas je oglądali też je wybrali. Wszystko to pikuś. Najważniejsze, że spośród ośmiu firm które odpowiedziały na moje zapytanie ofertowe wraz ze szczegółową wyceną była to CZWARTA od góry firma licząc od najdroższych. Oczywiście w Łodzi najdroższą firmą był MAXBUD. Montaż był w cenie. Mają kilka rewelacyjnych rozwiązań np. wbudowany w dolny ramiak okna regulowany napowietrzacz, który całkowicie eliminuje mikrorozszczelnienie, oraz kryte zawiasy. Okna przez te dwa lata spisują się znakomicie pod każdym względem ( a przede wszystkim lakier ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 06.11.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Meranti mahoń firma GIDANEX. Są lux !!! Drzwi też. Czekałem dość długo w kolejce w 2002 roku. Referencje wspaniałe: Belweder W-wa, Kuria Biskupia Łódź. Najważniejsze, że je wcześniej widzieliśmy i .... nie chcieliśmy już innych !!! Mało tego, wszyscy co u nas je oglądali też je wybrali. Wszystko to pikuś. Najważniejsze, że spośród ośmiu firm które odpowiedziały na moje zapytanie ofertowe wraz ze szczegółową wyceną była to CZWARTA od góry firma licząc od najdroższych. Oczywiście w Łodzi najdroższą firmą był MAXBUD. Montaż był w cenie. Mają kilka rewelacyjnych rozwiązań np. wbudowany w dolny ramiak okna regulowany napowietrzacz, który całkowicie eliminuje mikrorozszczelnienie, oraz kryte zawiasy. Okna przez te dwa lata spisują się znakomicie pod każdym względem ( a przede wszystkim lakier ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 07.11.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Witam!oglądałem rózne okna - i chyba zdecyduję się na okna firmy Urzędowski - rozmawiałem z użytkownikami - po kilku latach wszystko z oknami jest ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mega 18.11.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mahoń meranti kolor Kastania( troszkę ciemniejsze od teak) Producent Wiktorczyk - Pszczyna ( b. dobra oferta na okna standardowe)Trochę się spóźnili ale okna o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 18.11.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 rosa ja też mam okna Gidanexu. Własnie zamontowali. Rzeczywiście ładne. Teraz montują mi 4,5 m okno tarasowe oraz coś a'la ogród zimowy. A'la bo to jest przeszklenie klatki schodowej (2x3 w ścianie i 2x5 w połaci). Nie mam już do nich cierpliwości. Okno tarasowe montują już trzeci raz. Że też mi się zachciało drzwi bezprogowych. Aż boję się co będzie jak zaczną montować ten "ogród". Partacze i brudasy. Sorry, za mocne słowa. Ale okna są śliczne tyle, że montażyści beznadziejni. Nie mam właściwie żadnego skrzydła czy ościeżnicy, które nie zostało by przez nich uszkodzone. Nie są to jakieś wielkie uszkodzenia, ale zawsze... Pan mi mówi, zebym poczekała aż skończą. Pousuwają uszkodzenia. Ale ja przecież kupiłam nowe okna Eh, brak słów. Czy wy też mieliście takie problemy przy montażu drewnianych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Firma Natura, sosnowe w kolorze teak.Wybór Natury przeważył ze względu na możliwość zamówienia drzwi typu patio praktycznie bezprogowych. Poza tym brałem pod uwagę jeszcze na poważnie firmy: TRAS, Dziadek i Wiktorczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.11.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Gebauerpolecany przez boską Alicjankę, za co jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo jak dotąd to była jedyna solidna firma na mojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 25.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Tomstol / Grodzisk Maz.dżewniane spisuja się OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 25.11.2004 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No i pojawiam się znów, dopiero mialem okazję sprawdzić tę ofertę z Wałbrzyskiej - jedną z najciekawszych cenowo - to okna firmy DOMEX, na razie nie mieli ekspozycji, ma pojawić się wkrótce. O drewnianym Goranie nie mówili ani slowa...Dzięki za uczestnictwo w sondzie, no i zapraszam kolejne osoby.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 25.11.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 A u nas sa okna firmy Pinus, mahon meranti, kolor mahon, ale ten odcien jest taki troche czerwony. Zadecydowaly walory estetyczne bo cenowo to nie wyszlo najtaniej Ale okna sa piekne, montazysci jak najbardziej w porzadku, tylko ich handlowiec w Warszawie taki sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts