Waldon 30.11.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Urzdowski Meranti M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az1719499295 30.11.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 sporo tego Urzędowskiego - meranti M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 30.11.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 M&S meranti. Przy bezpośrednim porównaniu z Urzędowskim wykończeniem M&S znacznie się wyróżniały - cenowo bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.12.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 M&S meranti. Przy bezpośrednim porównaniu z Urzędowskim wykończeniem M&S znacznie się wyróżniały - cenowo bardzo podobnie. Właśnie wczoraj zamontowali mi okna Urzędowskiego mahoń meranti M1 (z małym poślizgiem czasowym) są suuuper, śliczne, zero zastrzeżeń do jakości wykonania jak i montażu ( a ja czepialska jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 07.12.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Właśnie wczoraj zamontowali mi okna Urzędowskiego mahoń meranti M1 (z małym poślizgiem czasowym) są suuuper, śliczne, zero zastrzeżeń do jakości wykonania jak i montażu ( a ja czepialska jestem ) Może źle się wyraziłem, nie chodziło mi o to, że Urzędowski jest jakościowo gorzej wykończony, tylko w ogóle wykończenie (kształt brzegów, narożników itp.) moim zdaniem ciekawiej wygląda w M&S. Ale jest to oczywiście subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.12.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Może źle się wyraziłem, nie chodziło mi o to, że Urzędowski jest jakościowo gorzej wykończony, tylko w ogóle wykończenie (kształt brzegów, narożników itp.) moim zdaniem ciekawiej wygląda w M&S. Ale jest to oczywiście subiektywna ocena. Urzędowski jest bardziej zaokrąglony tzw profil soft line a M&S ma bardziej surowe kształty, oczywiście co kto lubi najważniejsze, że obie firmy są dobre i godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 08.12.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Ja kupowałam okna drewniane meranti z Ferno. Kupowałam je bezpośrednio u producenta w Lubartowie i chociaż mieszkam ok 100 km od Lubartowa, to przyjechali wymierzyli, potem przywieżli, zamontowali, dali dobrą cenę(to ile zapłaciłam nic Ci nie da ponieważ zakupu dokonywałam w 2001 roku). Z kolei drzwi wejściowe robiłam na zamówienie też z meranti w Księżpolu woj. lubelskie (w BARDZO DOBREJ CENIE) są super, oni też robią okna. Jak będziesz zainteresowany to daj znać a prześlę namiary na obie te firmy.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 09.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 A Sokółka? Wydaje mi się, że wygląd dobry, jak również cena nienajgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 09.12.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Mamy okna z firmy VIDAWO: sosna lita, kolor orzech, okucia Roto. Kupiło je też kilku moich znajomych. A nasi budowlańci to stwierdzili że widzieli wiele okien, ale takich porządnych to jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 09.12.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 No właśnie, czy ktoś może napisać opinię o Sokółce ? Mnie też wydają się ładne i cenowo chyba nie porażają, ale bardziej interesują mnie doświadczenia użytkowników... Może ktoś ma ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 09.12.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 My mamy Sokółkę w mieszkaniu. Są to okna z przed 8 lat, sosnowe. Dzięki nim jak kupowaliśmy okna do domu to salony Sokółki omijaliśmy z daleka, ale może to tylko uprzedzenia, może coś poprawili i teraźniejsze są ok. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 09.12.2004 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Poszedłem do przedstawiciela Sokółki na Bartyckiej.Cena mocno niekonkurencyjna. Oferta od Milewskiego byla porównywalna cenowo, a jakość okien, jakby to powiedzieć....ps. dla niewarszawiaków - bartycka, to takie centrum mat budowlanych w wawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 20.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Dzięki Wszystkim za info / opinie o Sokółce... Cóż przyjżę się bliżej M&S...Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 22.12.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Tomstol z MilanówkaMahoń PalisanderOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 03.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Ja też posiadam okna firmy Urzędowski, jestem jak narazie z nich zadowolony. Jednak to o czym warto pamiętać i bardzo pilnować fachowców, to b. dokładne osłanianie okien przed pracami tynkarskimi, elewacyjnymi itp., potem jest duży kłopot z usunięciem zabrudzeń Popieram!!! Też mamy Urzędowskiego - Mahoń Meranti. Sa piękne i spisują się świetnie (u nas kilka miesięcy , ale za to u sąsiadów kilka lat!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.01.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A czy ktoś z Was porównywał cenowo do swojego domu plastiki z drewnianymi?Może pamiętacie kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 04.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Posiadam od 8 lat Wołomin w tym roku generalne malowanie 3 lata temu "podmalowanie". Nie wiem czy to standart przy drewnianych oknach. Oczywiście tylko z zewnatrz, wewnatrz okna cały czas OK. 8 lat temu 13 okien + drzwi wejściowe kosztowały ok 14.000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.01.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A czy ktoś z Was porównywał cenowo do swojego domu plastiki z drewnianymi? Może pamiętacie kwoty? Pattaya, owszem porównywałam okna drewniane z szybą P4 i okuciami WK2, a okna PCV dwustronnie okleinowane również P4 i WK2, cenowo różnica była ok. 2 tys przy zamówieniu na sumę ok.20 tys, a więc wg mnie różnica nie zwalała z nóg. Natomiast myślę, że między standardowymi oknami PCV(białymi) a drewnianymi, ta różnica będzie spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 a ja mam okna ze Stolarni z Wiśniowej - wykonanie i montaż profesjonalne, przemiły właściciel, cena przyzwoita, wygląd okien - super - mogę polecić z czystym sumieniemhttp://www.stolarnia-wisniowa.isg.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczek 25.01.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Ja zamawiałem w ADPOLu - też bardzo sobie chwalę (co prawda to dopiero półtora roku). Staranne wykonanie i dobra cena. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts