lafcadio 25.03.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Meranti M&S okna ładnie wykonane (uwaga na przedstawiciela w Tarnowie) - bardzo niesolidny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 16.04.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 A czy ktoś z Was porównywał cenowo do swojego domu plastiki z drewnianymi? Może pamiętacie kwoty? Pattaya, owszem porównywałam okna drewniane z szybą P4 i okuciami WK2, a okna PCV dwustronnie okleinowane również P4 i WK2, cenowo różnica była ok. 2 tys przy zamówieniu na sumę ok.20 tys, a więc wg mnie różnica nie zwalała z nóg. Natomiast myślę, że między standardowymi oknami PCV(białymi) a drewnianymi, ta różnica będzie spora. Dokładnie ja też to przerabiałem i też mi tak wyszło tylko że zamówienie troszke większe ale jednak co drewniane to drewniane.nawet mimo tego ze ja chce mieć białe okna to na 99.9% kupie drewniane chyba z FERNO daja teraz 5 lat gwarancji hmmm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 My mamy też Ferno, drewniane.Na zewnątrz dąb, a od środka wiśnia.Okna są piękne i choć miałam małe zawirowanie z tą firmą (jest na forum wątek), to jestem bardzo zadowolona.Drzwi wejściowe tez mamy od nich - zrobili je dla nas na wymiar i dokładnie taki wzór jaki chcieliśmy, choć nie mieli go w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.04.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 joola napisał: pattaya napisał: A czy ktoś z Was porównywał cenowo do swojego domu plastiki z drewnianymi? Może pamiętacie kwoty? Pattaya, owszem porównywałam okna drewniane z szybą P4 i okuciami WK2, a okna PCV dwustronnie okleinowane również P4 i WK2, cenowo różnica była ok. 2 tys przy zamówieniu na sumę ok.20 tys, a więc wg mnie różnica nie zwalała z nóg. Natomiast myślę, że między standardowymi oknami PCV(białymi) a drewnianymi, ta różnica będzie spora. Dokładnie ja też to przerabiałem i też mi tak wyszło tylko że zamówienie troszke większe ale jednak co drewniane to drewniane.nawet mimo tego ze ja chce mieć białe okna to na 99.9% kupie drewniane chyba z FERNO daja teraz 5 lat gwarancji hmmm: Teraz i ja to przerobiłem.Ładne pladtiki w P4 i WKII są droższe od drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 19.04.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Gebauer polecany przez boską Alicjankę, za co jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo jak dotąd to była jedyna solidna firma na mojej budowie Tez Gebauer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 na 99% będzie Gebauer ale to dopiero na jesieni gdzie kupowaliście G w wawie i jakie dostaliście rabaty?? co zdecydowało o tym, że wybraliście G?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 na 99% będzie Gebauer ale to dopiero na jesieni gdzie kupowaliście G w wawie i jakie dostaliście rabaty?? co zdecydowało o tym, że wybraliście G?? A sprawdzałaś okna Natury?? Też mają pawilon na Bartyckiej. Gebauera "przerabiałem" i moim zdaniem Natura niczym nie ustępuje a różnica w cenie jest istotna. Poniżej namiar na Gebauera, wtedy to był chyba jedyny przedstawiciel na Warszawę: ?WADEX? Włodzimierz Puszkarski - http://www.wadex.com.pl ul. Szeroka 17 05-806 Komorów ul. Królewska 49 05-822 Milanówek tel / fax 758-01-55 tel / fax 724-51-51 e-mail: [email protected] e-mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mnie panowie z Natury na Bartyckiej skutecznie wybili z głowy myśl o zakupie ich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 nie sprawdzałam okien Naturya Gebauer ma swój salon też na Modlińskiejz nimi właśnie rozmawiałamale napiszę też do podanych przez Ciebie, dzięki pattaya a dlaczego tak się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Pataya - no właśnie co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W skrócie-to nas olali.Zostawiliśmy im wymiary okien i ilości.Obiecali,że za dwie godziny będzie gotowa wycena.Połaziliśmy po innych pawilonach i wróciliśmy o umówionej godzinie.Po to,żeby pocałować klamkę.Wisiała kartka,że zamknięte z powodu robót w środku.Panowie siedzieli sobie na pięterku(było ich widać).Zaznaczam,że zostawiłem im nr telefonu żeby dzwonili jakby co.Wiedzieli również,że nie jesteśmy z W-wy i nie możemy przyjeżdżać sobie codziennie.Jeśli tak traktują potencjalnego klienta ,to strach pomyśleć co dalej.Aha,na mail wysłany do fabryki też nikt nie raczył odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 to rzeczywiście smutne, że klient jest tak traktowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No to jestem w szoku U mnie była to jedna z niewielu firm w której zostaliśmy potraktowani bardzo szybko i profesjonalnie. Szkoda. Pozdrawiam PS Napisz maila do fabryki, że w związku z takim traktowaniem kupujesz Gebauera. Może przy najmniej da im do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Też mam okna od Gebauera. Kupowaliśmy razem z kilkoma forumowiczami i przez to dostaliśmy dużo większy rabat. Kupowaliśmy bezpośrednio u producenta i chyba tak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 26.04.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Stolarka Wołomin, kolor palisander - po 4 latach uzytkowania nie załuje tego wyboru, a koszt był mniejszy niz sie spodziewalem - tym bardziej ze praktycznie kazde mialo nietypowy wymiar i kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 W skrócie-to nas olali. Trafiłeś jakoś w zły dzień. Mnie wysyłali mailem ofertę następnego dnia (zaznaczyłem, że nie śpieszy mi się), dzwonili z pytaniem o decyzję, szybko korygowali wycenę, gdy zmieniliśmy specyfikację. I jeszcze mojej lepszej połowie się całkiem podobają (tylko ta tabliczka ) - są więc na krótkiej liście. Gebauer (Oculux z Modlińskiej) - piękne, ale od Natury droższe w naszym przypadku ok. 20%. Choć z panem Rodzinką rozmawia się bardzo sensownie. CDM też wygląda dobrze. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 01.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Okna i drzwi z firmy Drewnorex z Rzeszowa. Okna białe a drzwi od zewnątrz brązowe od wewnątrz kość słoniowa. Pozdrowenia mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.05.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Mam propozycję 3 firm bardzo zbliżone ceny, nie wiem które wybrać okna braci kowalskich, urzędowski i okna WIDOK o tych trzecich nie wiem dużo i nie wiem co o nich mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek N. 09.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witaj Polecam POLOKNA z Gniezna. Tylko żebyś nie trafił na ekipę montażową na jaką ja się nadziałem. Koń by sie uśmiał i pół stajni. Założyli mi kotwy montażowe całkiem na lewą stronę. Dobrze bo budynek miałem w monitorowanym miejscu , bo by okna z budowy pojechały gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Mam propozycję 3 firm bardzo zbliżone ceny, nie wiem które wybrać okna braci kowalskich, urzędowski i okna WIDOK o tych trzecich nie wiem dużo i nie wiem co o nich mysleć. Ja mam Urzędowskiego i póki co gorąco polecam. Tylko chyba terminy mają bardzo długie-szczególnie na drzwi zewnętrzne. Myśmy nie zamówili razem z oknami (zastanawialiśmy się jakie ) i teraz będziemy czekać...14 tygodni Ale za to są już w jakiejś nowej technologi (o 2cm grubsze). Słyszałam też, że można teraz kupić okna dębowe w cenie "mahoniowych".(te w starszym profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts