niktspecjalny 12.02.2020 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Kogo oskarżasz? Ludzi którzy dawali łapówy bo dostać PnB czy ludzi którzy brali łapówy i pozwalali budować się? Oczywiści musisz posiadać na swoja twierdzenia dowody bo przecież bezpodstawnie nie rzucasz takich oskarżeń? Masz chociaż dwa dowody na swoje wywody? PS Ludzie budowali na terenach zalewowych i nadal się budują czyli nadal dają łapówy? Może zgłoś to gdzie Ciebie wysłuchają. Świadomie budują na terenach zalewowych? Przeczytałem z uwagą ten artykuł. O jakich ty łapówach mówisz ? Wszyscy posłuchają. Adam po swojemu a ty nakręcasz temat "potrzebujemy więcej CO2" .Za CO2 też trzeba płacić łapówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.02.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Czytaj z rozwagą. Nawet zrobiłem pogrubioną czcionką.Powtórzę wpis Adama Jak zwykle czytasz z brakiem zrozumienia treści. .... A ludzie jak się budowali za łapówy na terenach zalewowych tak dalej się tam budują... ... Adam M. Teraz jasne do czego odnosiłem się? "... za łapówy ... " Zrozumiałeś wpis Adama ? Piszesz to odpowiadaj za to co piszesz.albowiem: Odpowiadam za to co powiedziałem ale nie za to co zrozumiałeś. a dokładniej Odpowiadam za to co napisłem a nie za to co zrozumiałeś. PS Już nie jestem w ignorowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.02.2020 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Kogo oskarżasz? Ludzi którzy dawali łapówy bo dostać PnB czy ludzi którzy brali łapówy i pozwalali budować się? Oczywiści musisz posiadać na swoja twierdzenia dowody bo przecież bezpodstawnie nie rzucasz takich oskarżeń? Masz chociaż dwa dowody na swoje wywody? PS Ludzie budowali na terenach zalewowych i nadal się budują czyli nadal dają łapówy? Może zgłoś to gdzie Ciebie wysłuchają. Świadomie budują na terenach zalewowych? WIEM, że dostanę bana. MAM TO W DUPIE!!! Jesteś kalsycznym idiotą wierzącym w to, że na terenach zalewowych budować się NIE WOLNO ! Jednak... Są atrakcyjne, tanie, a jak kto zakombinuje - to BUDOWLANE!!! Potem przychodzi woda 50-cio czy 100 letnia i ? W Opolu zalało mieszkania na DRUGIM piętrze!!! A co z parterem, pierwszym pietrem? Kilka lat pracowałem w gospodarce wodnej... SPOTKAŁEM SIĘ z tym problemem. A Ty? Ludzie kupę kasy wywalają aby uznano T Ę działkę jako budowlaną.... A jak jest potop - to jest płacz! KTO pozwolił ma takie straty? REFUNDACJA jest Konieczna !!! Znaczy - JA mam za to płacić? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.02.2020 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 WIEM, że dostanę bana. MAM TO W DUPIE!!! ... Adam M. Wiem, że nie dostaniesz Zobaczymy kto będzie miał rację... Później będziemy kontynuować dyskusję... Pozdrawiam Ciebie Adasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.02.2020 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Stuknij się w narząd do myślenia i zrozum, że ja naprawdę pracowałem w ODGW.Miałem okazję sobie pooglądać to i owo...Potem Wydział Nauk o Ziemi. geomorfologia krasu.(jeżeli potrafisz zrozumieć co to jest)Też miałem okazję zobaczyć to i owo. TAK!Jeden z moich samochodów kupiłem we Wrocławiu.,No i wróciłem nim do domu!!!Zbrodnia to? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.02.2020 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) Jak czytam, to geomorfologia krasu, szczególnie zjawiska krasowe, mocno Ci dogryzają!ODGW potem przekształcono w RZGW.(wtedy już tam nie pracowałem). Sierotko umysłowa...Przyłóż sobie do głowy ten zimny kubeł - że go wspominałeś.Powinno pomóc.Mnie na grypę pomogło nacieranie świerzą flaszką.Kubeł wiekszy jest....MUSI pomóc! Adam M. Edytowane 13 Lutego 2020 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.02.2020 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Aby pomogło kubeł by musiał być z wkładką W zależności od użycia: kubeł z wodą, z wódą z kupą kamieni i gdzie nacierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.02.2020 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Wkładką z kury?A nacierać tam, gdzie szwankuje.Znaczy - nie w domu a głowę! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.02.2020 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Podobno kot (żywy) jest lepszy ale nie pomaga na głowę.Pewnie kot emituje fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.02.2020 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Zawsze miałem jaką rodzinkę kotów.Fale....No mają...Starsze leją te młodsze, puki te młodsze nie podrosną.Teraz najstarsza kocica ściany mi obsikuje.Wkórwia się ja to samo robi jej syncio - kocurek.Zamiast kotów mam burkoty!Albo się miziają albo burczą. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.02.2020 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Jak mi tu ktoś jeszcze co powie o nieistnieniu chemtrils to mu naubliżam!https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-rzad-zatwierdzil-program-zasiewania-chmur-ktory-ma-zwiekszyc,nId,4324674Tam przynajmniej ogłosili to.U nas robią huj wie po co a nie ogłosili!.A... Suszę mamy...Robią nam wilgotność.Ale jak nad nami te chmurki wydoją to ktoś będzie miał MNIEJ wody!Jakby nie patrzał - robią nam koło pióra! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.02.2020 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) Jak mi tu ktoś jeszcze co powie o nieistnieniu chemtrils to mu naubliżam! https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-rzad-zatwierdzil-program-zasiewania-chmur-ktory-ma-zwiekszyc,nId,4324674 Tam przynajmniej ogłosili to. U nas robią huj wie po co a nie ogłosili!. A... Suszę mamy... Robią nam wilgotność. Ale jak nad nami te chmurki wydoją to ktoś będzie miał MNIEJ wody! Jakby nie patrzał - robią nam koło pióra! Adam M. Nie istnieją chemtrails. Może w twojej głowie ? (info dla Moderatora:- to nie jest atak personalny) To co linkujesz to jest zupełnie coś innego. Mam nadzieję, że widzisz różnice między jednym a drugim. . Fakt - oni (rząd Arabii Saudyjskiej) zabierają nam "naszą" wodę. Bajki o dostatku wody w Polsce też powielasz a teraz piszesz A... Suszę mamy... Robią nam wilgotność. Żart czy fakty czy znowu nie wiem co piszesz? Aha, mamy suszę ale wody mamy pod dostatkiem tylko nie mamy mikroretencji. Fakt - ostatnie zgadza się - nie mamy mikroretencji. Lepiej żeby zrobili nam chmurki z których będzie sobie padał deszczyk niż ten deszczyk miałby padać u innych Edytowane 14 Lutego 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2020 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Oczywiście, że Chemtrails istnieje ... rozpylają go nad płaską ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.02.2020 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) Ziemia nie jest płaska i nie jest tez kulom. Ziemia jest wklęsła bo buty przecierają się najbardziej na palcach i na pięcie Jak by była płaska to woda z oceanów by się z niej wylała! Edytowane 14 Lutego 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.02.2020 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Nie istnieją chemtrails. Może w twojej głowie ? (info dla Moderatora:- to nie jest atak personalny) To co linkujesz to jest zupełnie coś innego. Mam nadzieję, że widzisz różnice między jednym a drugim. . Fakt - oni (rząd Arabii Saudyjskiej) zabierają nam "naszą" wodę. Bajki o dostatku wody w Polsce też powielasz a teraz piszesz Żart czy fakty czy znowu nie wiem co piszesz? Aha, mamy suszę ale wody mamy pod dostatkiem tylko nie mamy mikroretencji. Fakt - ostatnie zgadza się - nie mamy mikroretencji. Lepiej żeby zrobili nam chmurki z których będzie sobie padał deszczyk niż ten deszczyk miałby padać u innych Poczytaj co sam piszesz... ONI...Ciągle jacyś ONI mają nam coś zrobić.... ONI to nam koło dupy robią! A głupi naród leci i głosuje na tych co dają. Ostatnio - pisda! Poprzednio dawały te same łby tylko nazwa była inna. Jak inaczej nazwiesz zasiewanie chmurek? Nie jest to rozsiewanie chemii? Zarodków kondensacji? Chemtrails? Robią to w ponad 90-ciu krajach oficjalnie. Ja chciałbym wiedzieć KTO i PO CO u nas to robi. Pod jebanym NATOWSKIM niebem! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.02.2020 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) Nie istnieją chemtrails. Może w twojej głowie ? (info dla Moderatora:- to nie jest atak personalny) To co linkujesz to jest zupełnie coś innego. Mam nadzieję, że widzisz różnice między jednym a drugim. . Fakt - oni (rząd Arabii Saudyjskiej) zabierają nam "naszą" wodę. Bajki o dostatku wody w Polsce też powielasz a teraz piszesz Żart czy fakty czy znowu nie wiem co piszesz? Aha, mamy suszę ale wody mamy pod dostatkiem tylko nie mamy mikroretencji. Fakt - ostatnie zgadza się - nie mamy mikroretencji. Lepiej żeby zrobili nam chmurki z których będzie sobie padał deszczyk niż ten deszczyk miałby padać u innych Trochę się uspokoiłem i teraz mogę ci na spokojnie trollu. Czepiasz się jak pies sołtysa. Ujadasz. Z problematyką wody, hydrologii, metoeorologii masz tyle wspólnego, co ma Google. Mniemasz i smucisz. Znajomość zagadnienia masz ŻADNĄ! Połaź trollu po sieci i poszukaj MOICH wpisów na różnych forach! Polecam "małe elektrownie wodne". Moze się czegoś douczysz? Sytuacja hydrologiczna naszego kraju nie jest dobra i od lat jest rujnowana. Wszyscy maja to w dupie puki jaka woda 50-cio czy 100-letnia nie przyjdzie. WTEDY dopiero jest darcie szat, opierdalanie nieubezpieczonych, szybkie reakcje rzondu, mendia... A na codzień nikt nad tym się nie zastanawia. JA to wiem bo pracowałem w tej branży... A TY? Mniemasz i konfabulujesz!!! Dowód wprost? W tej branży WSZYSCY się znają osobiście. Nie da się prowadzić gospodarki wodnej kraju bez tego. Bez osobistych kontaktów. Gdzie, kiedy i jak dłuo pracowałeś w gospodarce wodnej? W którym RZGW mogłem Cię spotkać? Bo jak nie pracowałeś to... Zamknij się i szukaj w prasie tego, co ktoś gdzieś na temat napisze. PO TO ABYŚ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIAŁ! Adam M. Edytowane 14 Lutego 2020 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 15.02.2020 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 A tak swoja droga ten słynny wujek google wychowuje rzesze idiotów podobnie jak obecne tzw wyższe szkoły , jakos nie potrafię sobie wyobrazić tego świata za 50 lat jak wymrą starsze niezwalone tym gównem osoby . a rozpylać rozpylają i to nie żadna tajemnica a gawiedź ma się wyśmiewać bo tak ich programują podobnie jak robi to TVN na swoich wiernych widzach .żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.02.2020 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 . a rozpylać rozpylają i to nie żadna tajemnica a gawiedź ma się wyśmiewać bo tak ich programują podobnie jak robi to TVN na swoich wiernych widzach .żałosne Powstrzymam się na razie od śmiechu i zadam parè prostych pytań - co to za związek chemiczny ? Czy czujesz się przez niego "programowany" ? Jak (technicznie) odbywa się rozpylanie ? Dlaczego nasz rząd dobrej zmiany nie chroni swoich obywaleli ? Byłoby jeszcze dużo pytań, a trudno mi tak długo powstrzymywać się od śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2020 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Pojęcie w moje subiektywnej ocenie jest proste. Mam 1 kg jabłek z mojej jabłonki ,którą własnymi ręcami zasadziłem. Robię z nich przetwory i nie chemizuje jej.Mam dżemy , omasty do rożnych przetworów, kompoty itp. Wolisz wujka Google i jednego z panów który ukradł i przetworzył na swój język? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.02.2020 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Poczytaj co sam piszesz... ONI...Ciągle jacyś ONI mają nam coś zrobić.... ONI to nam koło dupy robią! A głupi naród leci i głosuje na tych co dają. Ostatnio - pisda! Poprzednio dawały te same łby tylko nazwa była inna. Jak inaczej nazwiesz zasiewanie chmurek? Nie jest to rozsiewanie chemii? Zarodków kondensacji? Chemtrails? Robią to w ponad 90-ciu krajach oficjalnie. Ja chciałbym wiedzieć KTO i PO CO u nas to robi. Pod jebanym NATOWSKIM niebem! Adam M. Faktycznie jesteś zdenerwowany do tego stopnie że znowu wypisujesz jakieś dziwne teksty. Może nie potrafiłeś przeczytać ze zrozumieniem.? ONI = rząd Arabii Saudyjskiej. Czy nie potrafisz w tym prostym zdaniu zrozumieć? Każdy rząd dba w pierwszej kolejności o własne interesy. To też jest prosty przekaz. Ty mieniący się tytułem (?) fizyka akademickiego nie potrafisz rozróżnić zapylania chmur od rozsiewania substancji chemicznych celem "zatruwania umysłów" ? Zaczynam poważnie wątpić w twoje wykształcenie. Ale jest to mój osobista opinia i nie jest atakiem personalnym na Ciebie. Oxford English Dictionary definiuje „chemtrail” (po polsku „smuga chemiczna”) jako „widoczny ślad na niebie pozostawiany przez statki powietrzne, który, zdaniem niektórych, zamiast ze skondensowanej pary wodnej składa się ze środków chemicznych lub biologicznych uwalnianych podczas przeprowadzania tajnych operacji”. Anglojęzyczna Wikipedia podaje, że „zgodnie z teorią spiskową o smugach chemicznych, długo utrzymujące się ślady pozostawiane przez wysoko latające statki powietrzne są nasycone środkami chemicznymi i biologicznymi rozpylanymi umyślnie w zbrodniczych celach nieznanych opinii publicznej”. https://www.greenpeace.org/poland/komentarze/2133/oswiadczenie-greenpeace-w-sprawie-smug-chemicznych-tzw-chemtrails/ Rząd Arabii Saudyjskiej zatwierdził program zasiewania chmur, mający na celu zwiększenie opadów o 20 proc. - informuje w czwartek gazeta "Arab News". Ministerstwo ochrony środowiska, gospodarki wodnej i rolnictwa podało, że program zasiewania obejmuje określone rodzaje chmur, wykorzystując ich właściwości fizyczne do stymulowania opadów. U podstaw takich chmur rozpylane są z ziemi lub przez samoloty związki chemiczne, m.in. jodek srebra, zamrożony dwutlenek węgla (tzw. suchy lód) czy sól. Przyciąga to do siebie wilgoć w chmurze, umożliwiając kondensację pary wodnej w wystarczająco duże krople, by wytworzyć w ten sposób opad deszczu. Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-rzad-zatwierdzil-program-zasiewania-chmur-ktory-ma-zwiekszyc,nId,4324674#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox NATO'wskie niebo - ciesz się że jesteś pod NATO'wskim niebem a nie pod rosyjskim niebem. W Polsce też zasiewają? Chyba w tajemnicy ale może w niewielkiej tajemnicy skoro Ty wiesz. Ty wiesz to już cała Polska wie. I nie ma tajemnicy. Coś złego jest w zasiewaniu chmur w Polsce? Spadnie deszcz u nas a nie u ONYCH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts