mestrekamcio 10.01.2020 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Drodzy, zauważyłem, że po ok 1,5 roku użytkowania pękła posadzka anhydrytowa. Nie mogę na chwilę obecną rozebrać paneli, żeby zobaczyć jak daleko to idzie, ale podejrzewam, że przez całość. Po odchyleniu kawałka, widać, że pęknięcie jest głębokie. Oczywiście wszystko było przygotowywane i wygrzewane wg instrukcji producenta/wykonawcy. Czy ma to wpływ na cokolwiek, czy można o tym zapomnieć, czy ścigać wykonawcę o poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 10.01.2020 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Daj sobie z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 16.01.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Drodzy, zauważyłem, że po ok 1,5 roku użytkowania pękła posadzka anhydrytowa. Nie mogę na chwilę obecną rozebrać paneli, żeby zobaczyć jak daleko to idzie, ale podejrzewam, że przez całość. Po odchyleniu kawałka, widać, że pęknięcie jest głębokie. Oczywiście wszystko było przygotowywane i wygrzewane wg instrukcji producenta/wykonawcy. Czy ma to wpływ na cokolwiek, czy można o tym zapomnieć, czy ścigać wykonawcę o poprawę? [ATTACH=CONFIG]439226[/ATTACH] Pytanie jak to zauważyłeś? Czy powierzchnia podłogi się zdeformowała? Bo jezeli przypadkowo to odkryłeś zagladając pod panele, to zostaw to i nic nie rób. Nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts