mariuszkwlk 12.01.2020 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Witam wszystki jestem nowy.Z góry przepraszam za wszystkie błędy i za to jeśli temat umieściłem w złym dziale.Przechodząc do konkretów czy budowa tego domu za 220tys tak mi wyliczył wykonawca jest ceną dobrą?.Stan surowy otwarty to znaczy on załatwia wszystkie materiały i roboty typu koparka,geodeta,rozładunek towarów w cenie. Jednym słowem nic mnie nie interesuje.W tym jest również wliczony dach z pokryciem dachówką ceramiczną i orynnowaniem plus trzy okna dachowe.Myślicie czy to dobry dill?Region warmińsko-mazurskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 13.01.2020 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Witam wszystki jestem nowy.Z góry przepraszam za wszystkie błędy i za to jeśli temat umieściłem w złym dziale.Przechodząc do konkretów czy budowa tego domu za 220tys tak mi wyliczył wykonawca jest ceną dobrą?.Stan surowy otwarty to znaczy on załatwia wszystkie materiały i roboty typu koparka,geodeta,rozładunek towarów w cenie. Jednym słowem nic mnie nie interesuje.W tym jest również wliczony dach z pokryciem dachówką ceramiczną i orynnowaniem plus trzy okna dachowe.Myślicie czy to dobry dill?Region warmińsko-mazurskie. jezeli chcesz miec siwety spokoj to tak, dobra cena, ale nie wiesz jakich materiałów uzyje. Mam podobny dom ale metodą gospodarczą budowany w 2019 roku. SSO wyszedł kolo 130 tysiecy, SSZ 155 000. Tylko sam sie zajmowałem materiałami i wszystkim innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkwlk 13.01.2020 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Myślę że materiały będą dobrej jakości.Ogólnie znam go (może za dużo powiedziane) cokolwiek zamówi to będzie musiał skonsultować to ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 13.01.2020 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Myślę że materiały będą dobrej jakości.Ogólnie znam go (może za dużo powiedziane) cokolwiek zamówi to będzie musiał skonsultować to ze mną. jeżeli Tobie odpowieda cena i materiały oraz wykonanie to bierz. pamietaj ze d te kwoty SSZ musisz dodac koszt przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts