kingu0077 13.01.2020 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Witam. Potrzebuję pomocy z postawieniem ściany/oddzieleniem 2 pomieszczeń od siebie w jakikolwiek sposób. Problem w tym, że kompletnie nie znam się na takich sprawach i nawet nie wiem o co poprosić kogoś Sprawa wygląda w taki sposób, że na poddaszu jest taki jeden ciąg wąskiego pokoju z mocnymi skosami ( jak na zdjęciu ) jest tam dość mało miejsca i szukam jakiś podpowiedzi co powiedzieć tacie bądź jakiemuś fachowcowi żeby jakoś oddzielić to w sensowny sposób? Wysokość ok. 1.90m + ściana musiałaby być od miejsca w którym jest zdjęcie robione do barierek https://zapodaj.net/99ca07a9cab63.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.01.2020 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Cześć, Dwa miesiące temu miałem podobny problem, różniły się u mnie jedynie wymiary. wysokość była około 2,2m. Kompletnie nie potrafiłem sobie z tym poradzić, więc skorzystałem z . Co prawda zapłaciłem za fachowca, ale szybko go znalazłem i robota była zrobiona porządnie Wybacz, mało wiarygodnie zabrzmiał Twój post (nie wystarczy 3 wpisy na rozgrzewkę) by mógł pozostać na forum, dlatego został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts