corey10 14.01.2020 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Mam wielką prośbę. Prosiłbym o informacje jak powinna wyglądać umowa z wykonawcą SSO. Jakie elementy powinna zawierać, na co zwrócić uwagę, co i jak w niej doprecyzowć? Szukałem na forum, ale nie znalazłem nic konkretnego. Może ktoś ma taki wzór umowy i mógłby mi udostępnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.01.2020 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Mam wielką prośbę. Prosiłbym o informacje jak powinna wyglądać umowa z wykonawcą SSO. Jakie elementy powinna zawierać, na co zwrócić uwagę, co i jak w niej doprecyzowć? Szukałem na forum, ale nie znalazłem nic konkretnego. Może ktoś ma taki wzór umowy i mógłby mi udostępnić? https://muratordom.pl/prawo/formalnosci-budowlane/wzor-umowy-z-wykonawca-aa-bjZz-4hod-RqCi.html z 2017 roku ale jakiś zarys możesz mieć. Na dole jest tam wzór umowy. Z wykonawca możesz przecież zawrzeć umowę w podobnym stylu napisana przez siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 15.01.2020 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts