tkob 04.11.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 jak w temacieczy ktos buduje wg tego projektu ??? link: http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=381&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ktoś b. lubi przeszklone drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 04.11.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 super domek, prosta konstrukcja , trochę mała powierzchnia, mi się podoba, a ponieważ sam szukam projektu zainteresowałem się tym projektem i tą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 04.11.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Dla mnie zmyślny, funkcjonalny i sympatyczny mały domek. Zakasuj rękawy i bierz się do budowy ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 04.11.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 jeszce jedno, wady to brak komórki przy kuchni, i chyba jednak za mały salon i jeszcze ograniczony przez te schody- to powiedziała mi moja żona, a z nią nie mam szans na dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.11.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 wbrew pozorom bardzo ciasna ta lazienka na gorze przez skosy,nie widze tez zadnych przewodow wentylacyjnych z lazienki dolnej na poddaszu.poza tym b.zgrabnie ulozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 20.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Cieszę się że znalazłam zwolenników WB 3303 zaczynam w czerwcu zobaczymy jak nam to pójdzie.Domek jest mały ale o taki chodziło dzieci dorastające mam nadzieję że nie będą mieszkać z nami:D pozdrowienia Ania K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes_u 21.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam,Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną doświadczeniami z budowy WB-3303?Zamierzam rozpocząć budowę na wiosnę 2008 w woj. łódzkim.Jeszcze się na 100% nie zdecydowałem na ten projekt i mam obawy o wielkość salonu i ewentualne kłopoty z tarasem nad balkonem. Proszę o opinie osoby, które budowały ten projekt.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts