Anubis76 18.01.2020 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Dzień dobryCzy jest możliwe zastosowanie baterii łazienkowej mocowanej do ściany przy wannie wolnostojacej ? szukam takich baterii ale jest tego mało. Wanna to zapewne będzie model Marmite Rita XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ig0r- 18.01.2020 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Dzień dobry Czy jest możliwe zastosowanie baterii łazienkowej mocowanej do ściany przy wannie wolnostojacej ? szukam takich baterii ale jest tego mało. Wanna to zapewne będzie model Marmite Rita XL. Ja tak mam u siebie. Mam baterie ścienną z dłuższa wylewką i wanne Besco Goya. Model baterii jaki mam u siebie to Paffoni Elle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anubis76 18.01.2020 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Dziękuję, z której strony znajduje się bateria? po dłuższej stronie wanny, przy węższym końcu czy tym szerszym ? szerokość łazienki to 2 m, dojdzie szafka łazienkowa ze zlewem więc między lekko odsuniętą wanną a zlewem zostanie ok 70 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ig0r- 18.01.2020 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) U mnie wygląda to tak. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez ig0r- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts