coachu13 18.01.2020 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Hej, Jak i czym najlepiej szlifować wewnętrzny narożnik przy połączeniu płytk G-K.Dodam, że nie chodzi mi o narożnik wewnętrzny 90st.A o taki przy połączeniu z sufitu ze skosem gdzie kąt jest większy.Chciałbym go mieć zrobionego idealnie na ostro ale czym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 18.01.2020 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Hej, Jak i czym najlepiej szlifować wewnętrzny narożnik przy połączeniu płytk G-K. Dodam, że nie chodzi mi o narożnik wewnętrzny 90st. A o taki przy połączeniu z sufitu ze skosem gdzie kąt jest większy. Chciałbym go mieć zrobionego idealnie na ostro ale czym ??? Kostkę weś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 18.01.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Owszem, weź kostkę tylko nie szlifuj wzdłuż kantu tylko robisz ruchy tam i z powrotem pod kątem 45stopni do kantu. Ja tak robie i kancik wychodzi ładnie. Pewnie istnieją inne sprawdzone sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 19.01.2020 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 OK.Dzięki za te porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts