Mario3279 18.01.2020 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Witam mam mały problem.Przy malowaniu sciany na krawędziach między jedna scianą a drugą oraz między scianą a sufitem pojawiaja mi sie niedomalowani przebicia.Przed malowaniem sciany oddzielałem ją w koło małym wałkiem a następnie malowałem od góry do dołu.Jaki może być powód tych przebić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.01.2020 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Szanowny Panie,Aby udzielić pomocnej porady w tym zakresie, przydatne będą informacje na temat tego, w jaki sposób zostało przygotowane podłoże, jakie materiały zostały wykorzystane do malowania i czy ściany były już wcześniej malowane. Problemy z przebiciami pojawiają się najczęściej wówczas , gdy podłoże zostało niewłaściwie. przygotowane, bądź źle dopasowano wałek do rodzaju farby i podłoża. Zamieszczenie zdjęć na pewno również pomogłoby w rozwiązaniu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts