anna.kowalska917 19.01.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Witam,posiadam uprawnienia budowlane do projektowania i kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń.Moje pytania brzmią:1. Czy mogę zaprojektować swój dom bez działalności gospodarczej, jako osoba fizyczna? Jeżeli tak to co wpisać na stronie tytułowej projektu budowlanego w miejscu: nazwa i adres jednostki projektowania.2. Powiązane z pierwszym pytaniem. Czy mogę być inwestorem, projektantem i kierownikiem budowy przy budowie swojego domu. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2020 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Możesz być 3in1 ale musisz mieć uprawnienia architektoniczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 19.01.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 ad.1. ) wpisujesz imię, nazwisko, adresad.2. ) Czy mogę być inwestorem, projektantem i kierownikiem budowy ...? Inwestorem możesz być zawsze, projektantem i kierownikiem budowy również o ile zakres uprawnień jest spójny z pełnioną " samodzielną funkcją techniczną w budownictwie ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts