Alanta 12.12.2001 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2001 Osadziłam okna drewniane blisko lica zewnętrznego ściany (beton kom.) i po otwarciu do środka rama okna uderza o mur. Przy drzwiach balkonowych zamontuję odbojnice do zwykłych drzwi montowane w podłodze, ale do okien są za duże. Czy ktoś ma pomysł jak zrobić zgrabne i niewielkie odbojnice do okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Chciałabym odświeżyć ten wątek, bo w grudniu nikt nie miał pomysłu, może teraz się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odbojnice 19.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, wiem, że post stary ale problem dla mnie aktualny. Wszedłem na Google i wpisałem " Odbojnice " i znalazłem stronę o odbojnicach jakiś Logistec: odbojnice. Czy o takie odbojnice chodzi bo nie znam się na temacie ;/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts