grand87 19.01.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Witam, Pytanie całkiem serio. Montował ktoś huśtawkę miłości / sex huśtawkę na poddaszu? Mój pomysł jest taki : Mam podwójne jętki 9cm grubości, oprę na nich grubą blachę o wymiarze 29 x29, z otworami po bokach do przykręcenia. Po środku otwór na rurkę na stałe, w którą będzie wchodził pręt ( tak aby wełna się nie wplątywała / wkręcała ) od dołu jętek taka sama blacha stabilizująca rurkę. Rysunek i foto poglądowe poniżej Niby pomysł jest, ale może znacie łatwiejsze rozwiązania Jakie są wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 20.01.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Musiałem sobie wygooglać co to za huśtawka Według mnie z technologicznego punktu jest ok. Doświadczenia (niestety) brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.01.2020 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Sam bym chętnie potestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 24.01.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Śrubę do blachy skręcić na sztywno a na dole zrób obrotowe oczko do mocowania liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts