Kowal90 20.01.2020 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Witam, Proszę o opinie nt okien na profilu Rehau Synego MD w technologi HDF (7-komorowym, szer. 80mm) z zabezpieczeniem antywłamaniowym okucie: Roto NTszkło: 4-16-4-16-4 pakiet 3-szybowy (ciepła ramka), profil z dodatkową trzecią uszczelką środkowąU=0,5 C.R.UW = od 0,68 do 0,74 może ktoś ma, użytkuję i chciałby podzielić się opinią? Pozdrawiam,DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowal90 21.01.2020 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.01.2020 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 nikt nic? Najwyraźniej. Zwyczajowo jak mamy coś do powiedzenia, to tego nie ukrywamy. A w przypadku takich pytań zadajemy dodatkowe: o producenta. Z tym, że Twoje dotyczy konkretnego zestawienia, więc zakładam że producenta masz już sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowal90 22.01.2020 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Najwyraźniej. Zwyczajowo jak mamy coś do powiedzenia, to tego nie ukrywamy. A w przypadku takich pytań zadajemy dodatkowe: o producenta. Z tym, że Twoje dotyczy konkretnego zestawienia, więc zakładam że producenta masz już sprawdzonego. producent sprawdzony, kilka montaży od nich już wykonane co prawda wtedy na aluplascie, teraz zaproponowali mi podobno lepszy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 22.01.2020 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Nie wychylałem się bo tylko jeden domek regulowałem, okute na Roto, Petecki albo Eurocolor, nie pamiętam. Kilkuletnie, kolor obustronny, bardzo pozytywne wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts