sceptyk 04.11.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Artykuł w ostatnim Muratorze jest dobry, jednak nie obejmuje tego zagadnienia. Czy komuś z Was zdarzyła się sytuacja z odmową wydania zezwolenia na wycięcie, z tego co mi wiadomo wprost takie sytuacje nie są przewidziane w przepisach prawa a to daje dużą dowolność w interpretacji urzędników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master30 06.12.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Artykuł w ostatnim Muratorze jest dobry, jednak nie obejmuje tego zagadnienia. Czy komuś z Was zdarzyła się sytuacja z odmową wydania zezwolenia na wycięcie, z tego co mi wiadomo wprost takie sytuacje nie są przewidziane w przepisach prawa a to daje dużą dowolność w interpretacji urzędników mnie odmówili szanowny Panie w Czeladzi ale za to gałęzie przycięli na koszt miasta, choć żadna to pociecha powiedzieli że drzewo jest zdrowe i w ogóle co to znaczy że mi przeszkadza ? przyroda jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawi 07.12.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Mnie odmówili wycięcia świerka - uzasadnienie jest zdrowy i nie przeszkadza - w Gorzowie Wlkp. Chętnie bym się go pozbył. bo ma ponad 10 m wys a w to miejsce wsadziuł mały. Moze ktoś zna sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 07.12.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Mnie odmówili wycięcia świerka - uzasadnienie jest zdrowy i nie przeszkadza - w Gorzowie Wlkp. Chętnie bym się go pozbył. bo ma ponad 10 m wys a w to miejsce wsadziuł mały. Moze ktoś zna sposób? Szkoda świerka ale jak już musisz to go podlewaj chemikaliami - uschnie i wtedy dostaniesz pozwolenie (podobno tak robił pewien polityk w Tatrzańskim Parku Narodowym jak się chciał budować). A może go tylko przytnij fachowo ? Pozdrawiam - szkoda drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master30 08.12.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Mnie odmówili wycięcia świerka - uzasadnienie jest zdrowy i nie przeszkadza - w Gorzowie Wlkp. Chętnie bym się go pozbył. bo ma ponad 10 m wys a w to miejsce wsadziuł mały. Moze ktoś zna sposób? Szkoda świerka ale jak już musisz to go podlewaj chemikaliami - uschnie i wtedy dostaniesz pozwolenie (podobno tak robił pewien polityk w Tatrzańskim Parku Narodowym jak się chciał budować). A może go tylko przytnij fachowo ? Pozdrawiam - szkoda drzewka. nie radzę - dziś peło ludzi mających zboczenie na temat ochrony przyrody, taki jeden z drugim za wjazd autem do lasu by wieszał a co dopiero za wycinkę iglaka który nagle usechł. Ktoś uprzejmie doniesie, wezmą próbki gleby i policzą ci za obwód pnia szanowny panie i zapłacisz karę jak za zboże - napisz jeszcze raz do Gminy i lepiej uzasadnij, a to ogrodzeniu zagraża, a może jak wieje to łamią się gałęzie ?? zanieś Pani w urzędzie kawe i czekoladki i da się radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts