Bortek 04.11.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Poszukuje architekta do projektu indywidualnego najlepiej młodego po studiach ale z uprawnieniami.Oczywiście możliwoie niezmanierowanego cenowo i wykonawczo.Proszę o pradę gdzie szukac lub kontakt do kogoś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.11.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Mogłabym polecić, ale w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 04.11.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Mam kogoś takiego, ale pracuje obecnie nad moim projektem - nie wolno mu przeszkadzać. Poczekasz trzy tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bortek 06.11.2004 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Mam kogoś takiego, ale pracuje obecnie nad moim projektem - nie wolno mu przeszkadzać. Poczekasz trzy tygodnie? OK. Z góry dziękuję Odezwij się jak skończy i będzie widać efekty Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.11.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 najlepiej młodego po studiach ale z uprawnieniami. Chyba tacy nie istnieją. Te uprawnienia robi się parę lat. Z reguły ci młodzi architekci korzystają z pieczątek starszych stażem znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.11.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 najlepiej młodego po studiach ale z uprawnieniami. Chyba tacy nie istnieją. Te uprawnienia robi się parę lat. Z reguły ci młodzi architekci korzystają z pieczątek starszych stażem znajomych. No tak w sumie racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 07.11.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Oczywiście, że tak jest. Ale chyba wystarczy jeśli jeden na kilku płaci haracz "Izbie"...W każdym razie mnie taki układ pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.11.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 absolwenta z dużym doswiadczeniem zatrudnie... tak mi sie przypomnialo ogloszenie... a tak kwestia co znaczy mlody... uprawnienia mozna miec w wieku 26 lat jakby wszystko szybko robic i zaczac praktyke na studiach... przewaznie jest to jednak tuz przed 30ką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 08.11.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 uprawnień nie możesz zrobić przed ukończeniem studiów i uzyskaniem dyplomu. potem 3 lata praktyka w biurze, rok na budowie, wypisanie zeszytu, egzamin i świat stoi przed tobą otworem. a tak z mojego doświadczenia: większości przydatnych informacji nauczyłam się nie na studiach bynajmniej............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.11.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 zrobic nie, ale robic tak - praktykę mozesz zacząć juz na studiach, tak bylo w moim wypadku . Ścisle - 2 lata w biurze i rok na budowie + egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 08.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ja mam takiego. poleciłem go na forum. ale za wcześnie. dużo pierdołowatych błędów porobił z lenistwa. ja mu mówie ściana ma być 42 cm jednowarstwowa, a on w projekcie wpisał 24 +12 styropianu. dom miał być 23 m od drogi a on nabazgrolił 7 m od drogi. no szlak mnie zaczął trafiać. nie mówiąć ze słup mi wyrusł na środku korytarza z powietrza. oczywiście kazałem mu go wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 08.11.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 a jaka to ściana 42? z czego? bo ja znam ytong 40 lub poroth. 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ja mam takiego. poleciłem go na forum. ale za wcześnie. dużo pierdołowatych błędów porobił z lenistwa. ja mu mówie ściana ma być 42 cm jednowarstwowa, a on w projekcie wpisał 24 +12 styropianu. dom miał być 23 m od drogi a on nabazgrolił 7 m od drogi. no szlak mnie zaczął trafiać. nie mówiąć ze słup mi wyrusł na środku korytarza z powietrza. oczywiście kazałem mu go wyrzucić. Oj, gregor, dopiero teraz mi mówisz? A ja już umowę podpisałam... Ajajaj, Skoro się nie spisał to może wyrzuć ten post z Forum Bortek, szukaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts