annaa89 23.01.2020 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Witam, Jestem zielona w temacie budowy domu i nie mam pojęcia od czego zacząć. Może można się kogoś poradzić w tej kwestii? czy lepiej jak się nie znam wziąc fachowców lub kupić już dom gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ACCel 23.01.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Zależy czy masz dwie lewe ręce czy nie. Zacznij od YT, np Łukasza Budowlańca. A w ogóle to o co pytasz? Bo ten kawałek forum dotyczy samodzielnej budowy domu, własnymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.01.2020 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Ja zacząłem budowę od stworzenia projektu. A dokładniej projektu 3D, jest ciekawe rozwiązanie szczególnie że możemy zobaczyć nasz przyszły dom już na papierze. Podrzucam link do strony, która mi pomagała [moderowano] Super, ale linki reklamowe w pierwszym poście brzmią bardzo niewiarygodnie i dlatego je usuwamy, ale by nikt nie czuł się zawiedziony post (bez linka) zachowuję cytując go.. Ps. Pani Anna to też ma bogate doświadczenia: ma piec z podajnikiem, ma mieszkanie w stanie deweloperskim a teraz przymierza się do budowy domu. Brawo za odwagę ! Edytowane 31 Stycznia 2020 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 31.01.2020 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Witam, Jestem zielona w temacie budowy domu i nie mam pojęcia od czego zacząć. Od dobrej działki i sensownego projektu, reszta jest tylko konsekwencją poprzednich wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts