swierol 24.01.2020 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Witam,Czy ktoś z szanownych forumowiczów z południowej części polski posiada na dachu blachodachówkę blachotrapezu w powłoce Ice Crystal? Najchętniej kolor ceglany 8004. Mam wycenę dachu na HPS200 i na nią byłem zdecydowany. W grę wchodzą dwa kolory (mam czas do jesieni). Czerń w HPS200 lub ceglany 8004 w Ice crystal. Może ktoś ma doświadczenia z tymi powłokami? Niestety w składach maja ice crystal tylko w graficie lub czerni. Próbnik to mała blaszka a chciałbym zobaczyć tą ceglaną "powłokę lodu" na jakimś dachu.Dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 31.01.2020 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Od siebie nie polecam blachotrapezu mam powłokę wrinkle mat plus tk najlepsza z dostępnych i już problemy z blacha ogniska korozji na arkuszach , a serwis gwarant do tej pory nic nie robi .Jak już musisz od tej firmy brać to lepsza hps200 bo to powłoka innego producenta ,a nie typowo firmy blachotrapez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 05.02.2020 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Cześć. Widziałem się ostatnio z moim wykonawca i pytał się mnie czy rzeczywiście chce się zdecydować na tego hps’a? Czy czasami to nie przesada cenowa. Na wycenie mam za hps200 mam 39,00. Dach mam mały wiec oszczędności na blasze kilka złotych tanszej tez będą nie wielkie. Mój dekarz jest autoryzowanym wykonawca blachotrapezu stad tez ta firma a wzory maja dość ładne i przy ewentualnej gwarancji to tez może mieć znaczenie. W grę wchodzi hps lub cię crystal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts