przemeks19 24.01.2020 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Witam Mam problem. Bylem za granica i nie dopilnowalem pewnej sprawy.Budowlancy wymurowali mi komin ponizej kalonki. Dach czterospadowy. Komin jest oddalony od kalonki gdzies 5-6 metrow bo tak mam kotlownie i wymurowali mi go go gdzies poltora metra nad pokryciem dachowym.Dach ma spad prawie 30 stopni. Bede mial problemy z ciagiem i moze nastapic efekty załamania?? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez przemeks19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 24.01.2020 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Bede mial problemy z ciagiem i moze nastapic efekty załamania?? Raczej pownno być w porządku, chyba że kumin jest wyjątkowo ciasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.01.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Tutaj masz wytycznehttps://www.google.com/search?q=komin+a+kalenica&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjzuPCxzZznAhUDxIUKHXgnCREQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1564&bih=1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts