Gość 14.08.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Miałbym prośbę zarówno do redakcji jak i forumistów. Jeden z kaloryferów panelowych z dolnym podejściem mam podpęty odwrotnie. Stracił przez to na mocy i w pomieszczeniu jest za zimno. Mam podejście dolne - kątowe (takie wychodzące ze ściany). Swego czasu w Muratorze było ponoć coś na temat dystrybutora oferującego podejścia do naprawy takiego błędu bez konieczności kucia ściany i fragmenntu podłogi. Czy może mi szacowna redakcja lub ktoś z forumistów pomóc podając jakieś namiary. Z góry dziękuję. Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 16.08.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 http://www.herz.com.pl/cgi-bin/catalog/product/117 Dokładny opis przyłącza specjalnego X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts