pattaya 04.02.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 No i tak jak pisałem wcześniej.Starczyło na zakup działki(baaaardzo droga),papierologię,przyłącza,stan surowy otwarty bez dachu i ogrodzenie. A teraz czas na kredyt 120tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 04.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 240 tys na 20 lat w CHF Duzo, ale dzieli sie na dwa malzenstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga.K. 07.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam Wszystkich!!Jestem nową osobą na tym forum. Przymierzam się do budowy domu o ok 100 m2. Czy mógłyby i ktoś powiedzieć jakie koszty? Chciałabym zaciągnąć kredyt.Bardzo dziękuje za pomoc.Pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaned 07.02.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ok--przykładowo--bez klauzul istotnej zmiany stosunków--czyli jakbyś wzieła 150 tys w chf na 20 lat--i nie liczac zmian siły nabywczej itd to na chwile obecną licząc po 3,2% chf masz 203 tys zł koszt kredytu, więc odsetki ok 54 tys zł, natomiast z PLN na średnio ważonym 8% masz 301 118 zł koszty, więc odsetki to 151 tys zł chyba w kazdym razie cos kolo tego--oczywiście to zabawa i na szybko liczone--ale nawet nie wiem jaki kredyt chcesz wziąść więc nic wiecej nei mogłem spłodzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts