avocado 27.01.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witaj _iva_ po tak długiej nieobecności Ale szaleństwo na tej Twojej budowie, nie marnujesz stycznia w tym roku. Masz już chudziak, okna, kominek!!!! i DGP - pierwszy raz zobaczyłam na czym polega to rozprowadzenie ciepła. Fajnie widzieć tak wielkie zmiany. nawet jak będzie - 30 stopni )))))) Nie żartuj sobie nawet, zima może potrwać najdalej dwa tygodnie i też w miarę spokojnie, nie jakieś tam zamiecie... A deska "twarzowa" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ło matko, powiem tylko: podziwiam wasi trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Z podziwu słowa wykrztusić nie mogę. SUUUUUUUUUUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 21.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Dziękuję wszystkim za słowa otuchy Dziękuje Czupurku i Tomku ) W najbliższym czasie postaram sie znowu pokazać maleńkie co-nieco z dalszych prac remontowo-budowlanych ! )) Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Iva, powiem szczerze, że nieco zapomniałam o Twoim dzienniku Ale to może i dobrze, bo teraz przeczytałam i obejrzałam te rewelacyjne zdjęcia za jednym posiedzeniem. I powiem krótko: GDYBYM NIE ZOBACZYŁA, TO BYM NIE UWIERZYŁA!!! Niesamowici jesteście! Brakuje mi słów, po prostu Czekam na dalsze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Iva, jestem pod wrażeniem, a co będzie dalej?- czekam z niecierpliwoscią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2005 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 wow !!!!! ja tez tu dawno nie zaglądałam - super sie uwijacie z remoncikiem ... brawo !!!! ( półeczka dla znajdy - odlotowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Jestem naprawdę pod wrażeniem......pomysłu, zapału, odwagi i inwencji. Czekam z niecierpliwością na kolejne relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Już bardzo dawno nie pisałaś. Co się u Was dzieje?Jak remont?Mam nadzieje, że wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 19.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Powoli "dochodzimy" do ....końca - gorzej że nie tylko "budowy" - ale i kasy . Troszeczkę tam juz pomieszkujemy, a nie mamy jeszcze internetu ( obiecany za 2 tygodnie ) , ale obiecuję poprawe ! Jak tylko uda mi się dorwać do kompa z netem to pokażę na dzienniku co się zmieniło ) Pozdrawiam wszystkich ciepło - dziękuję Sonika za pamięć !!! Do miłego "popisania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ooooo, jak miło że napisałaś, bo już się martwiłam, ze o nas zapomniałaś i nas nie odwiedzasz . Czekam z zapartym tchem na fotoreportaż z prac, bo tyle czasu minęło, że zmiany napewno są ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ivo, zmiast przywozić ogrodowej, przywież gliny. Zbierz wierzchnią warstwę tak z 40 cm wyłóż gliną i dopiero wtedy użyźniaj. Sama żyzność nie da Wam efektu, woda i tk będzie leciała do piachu, bez względu na rachunki. A tak glina zrobi swoje, zatrzyma wilgoć na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 29.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dzięki za pomysł - zobaczę czy uda mi się z niego skorzystać ( bo skąd tu wziąć glinę ? ) . Na ogródek chyba przyjdzie czas w przyszłym roku .... Pozdrawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika20 22.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam Co sie u ciebie dzieje. Sledze twój dziennik i jestem ciekawa co tam u was słychać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 No właśnie - gdzie sa obiecane zdjęcia? My czekamy, a tu ZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 23.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witaj Iva, przeczytalam Twoj dziennik z wielka ciekawoscia i czekam na obiecane zdjecia . Uwazam ze super wyremontowaliscie ten dom. Jak sie mieszka? pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 24.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam i ...."poprawiam się" )) - czyli wkleiłam kolejne zdjęcia ... Mieszka nam się wspaniale - mimo codziennych 35 kilometrowych dojazdów praca via dom . Mam wrażenie , że w krakowskich korkach spalałam więcej benzynki - mimo krótszej trasy ...Moze to tylko moje wrażenie , ale ...nie zmieniam zdania i mam całkiem dobre samopoczucie ) Na wiosnę ruszam z ogródkiem ( mam taka nadzieję . I choć jeszcze moc pracy przed nami - to czujemy sie wspaniale "dłubiąc" "na swoim" )) Pozdrawiam cieplutko !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Tak sobie myśle, że po tych słupkach neiładnych to by się dobrze bluszczyki pienły. Miały by sięczego czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.11.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 iva jestem pelna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 iva Jestem pod wrazeniem kawal dobrej roboty za Wami Niech sie Wam mieszka szczesliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts