Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - ma?y domek Ivy

Ew-ka

Recommended Posts

Witaj _iva_ po tak długiej nieobecności :)

Ale szaleństwo na tej Twojej budowie, nie marnujesz stycznia w tym roku. Masz już chudziak, okna, kominek!!!! i DGP - pierwszy raz zobaczyłam na czym polega to rozprowadzenie ciepła. Fajnie widzieć tak wielkie zmiany.

nawet jak będzie - 30 stopni ))))))

Nie żartuj sobie nawet, zima może potrwać najdalej dwa tygodnie i też w miarę spokojnie, nie jakieś tam zamiecie...

A deska "twarzowa" jest :p

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z podziwu słowa wykrztusić nie mogę. SUUUUUUUUUUPER

• 4 weeks później...

Iva, powiem szczerze, że nieco zapomniałam o Twoim dzienniku :oops:

Ale to może i dobrze, bo teraz przeczytałam i obejrzałam te rewelacyjne zdjęcia za jednym posiedzeniem. I powiem krótko: GDYBYM NIE ZOBACZYŁA, TO BYM NIE UWIERZYŁA!!! Niesamowici jesteście! Brakuje mi słów, po prostu :o :o

Czekam na dalsze zdjęcia!

• 2 weeks później...
  • 3 months później...

Powoli "dochodzimy" do ....końca - gorzej że nie tylko "budowy" - ale i kasy :( . Troszeczkę tam juz pomieszkujemy, a nie mamy jeszcze internetu ( obiecany za 2 tygodnie ) , ale obiecuję poprawe ! Jak tylko uda mi się dorwać do kompa z netem to pokażę na dzienniku co się zmieniło :))

Pozdrawiam wszystkich ciepło - dziękuję Sonika za pamięć !!!

Do miłego "popisania"

• 1 month później...

ivo, zmiast przywozić ogrodowej, przywież gliny.

Zbierz wierzchnią warstwę tak z 40 cm wyłóż gliną i dopiero wtedy użyźniaj. Sama żyzność nie da Wam efektu, woda i tk będzie leciała do piachu, bez względu na rachunki. A tak glina zrobi swoje, zatrzyma wilgoć na powierzchni. 8)

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witam i ...."poprawiam się" ;))) - czyli wkleiłam kolejne zdjęcia ...

Mieszka nam się wspaniale ;) - mimo codziennych 35 kilometrowych dojazdów praca via dom . Mam wrażenie , że w krakowskich korkach spalałam więcej benzynki - mimo krótszej trasy ...Moze to tylko moje wrażenie , ale ...nie zmieniam zdania i mam całkiem dobre samopoczucie ;))

Na wiosnę ruszam z ogródkiem ( mam taka nadzieję :) . I choć jeszcze moc pracy przed nami - to czujemy sie wspaniale "dłubiąc" "na swoim" ;)))

Pozdrawiam cieplutko !!!!!!! ;)