-iva- 25.11.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Dziękuję Wam za miłe opinie i życzenia szczęśliwości w "małym białym domku " Jeszcze wiele pracy przed nami - myślę, że "wiecznej" - jak niekończąca się opowieść - bo dom - to stan permanentnego działania , remontowania , zmieniania , poprawiania , wyposażania etc,etc,etc ..........) Ale przyjemności mieszkania "u siebie" nic nie jest nam w stanie zastąpić ! Pozdrawiam Wszystkich i życzę wzajemnie dużo radości z budowania , remontowania i z wszystkiego co się łączy ze słowem DOM ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Jestem pełna podziwu dla Was, że potrafiliscie z takiej hmm rudery zrobić piękny domek )) Ile trzeba było mieć wyobraźni, żeby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 to ja się wpiszę ponieważ też planuje remontować starą chałupę, stodołę i też może będą jak się uda u mnie kwitnące śliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 03.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witaj Anoleiz - widzę, że te kwitnace sliwki całkiem niedaleko od naszego domku będą - nasz jest w odległości jakieś 19 (15?) km ! Życze Wam powodzenia i dziękuje za wizyte . Pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych W najbliższych dniach postaram się opisać ostatnie prace remontowe .... jak się troszeczkę "odkopiemy" spod sterty "wszelkich śmieci" poremontowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no mam nadzieję, że nie przestaniesz pisać co u Was słychać bo czyta się świetnie a ja się będę inspirować i podbudowywać jak już na mnie przyjdzie pora z remontem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 18.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Przeczytałam. Super :D Podoba mi sie efekt. Bardzo :D:D My w zasadzie bardzo podobne roboty mamy przed sobą.... Na dachu macie blachodachówkę, dobrze rozumiem? A jaka jest temp na poddaszu? Da się latem tam spać? My też planujemy blachodachówkę, bo dachówka za ciężka i za droga, a gont mało trwały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 19.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam:) Oczywiście - dach to blachodachówka - ( Planja Royal - droga jak zaraza płacilismy za nia ok. 42 zł za m2 a teraz już jest ok. 67,- ) , na poddaszu śpimy w zimie a na parterze w lecie ) - a tak serio to temperatura na poddaszu jest w zasadzie podobna jak na parterze - w lecie w czasie wściekłych upałów bywa gorąco, ale pod wieczór się ochładza i spokojnie można spać . Mamy ok. 30 cm. wełny w ociepleniu poddasza - to chłonie również temperaturę gdy na zewnątrz jest za goraco . I rzeczywiście mamy ten komfort , że możemy wybierać gdzie śpimy , na dole czy na górze . Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 21.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No to cieszę się My raczej nie będziemy sobie robili komfortu spania raz na górze raz na dole.... Planują chałupę dla nas i dzieci trzeba dobrze przemyśleć jak rozplanować pomieszczenia.... I góra będzie sypialniana. Dlatego bałam się tej temp. Podoba mi się wasz taras.... My raczej zrobimy altankę za domem. Mamy dużo placu... I stodoła robi wrażenie :D nasza jest cała murowana, częściowo ażurowa i popękana na kilka cm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 04.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 rany boskie-ale kwal roboty, znacznie wiekszy kawal nic budowa od nowa.Efekt jest oszalamiajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Życzę Ci dużo spokoju świątecznego, czasu spędzonego z rodziną i wielu świąt w waszym nowym-starym domu...http://cap35.caption.it/355/captionit120846I894D30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts