turbom4 28.01.2020 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Witam,Czy w łazience 6.5m2 wentylacja grawitacyjna jest wystarczająca czy niezbędny jest wentylator łazienkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 28.01.2020 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 a ja zapytam czy nawiewniki w oknach istnieją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turbom4 28.01.2020 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 a ja zapytam czy nawiewniki w oknach istnieją ? zapomniałem napisać: nie ma okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 28.01.2020 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 zapomniałem napisać: nie ma okien Kłamczuszek. toommm miał na myśli nawiewniki w oknach mieszkania z rzeczoną łazienką. Jeśli łazienka jest w bloku mieszkalnym i korzysta ze wspólnego z innymi łazienkami szybu wentylacyjnego, to nie możesz montować wentylatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowy Urzytkownik86 09.02.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam serdeczniePodepne się pod temat wentylacji. Gdyż w mieszkaniu na parterze mam przypadłość, że powietrze dmucha z wentylacji do mieszkania. Okno w kuchni zawiera nawiewnik wrebowy i przez 2-3tyg wentylacja w kuch wyciagala powietrze z mieszkania lecz aktualnie wdmuchuje.Po sprawdzeniu wszyatkich okien okazuje sie, że przy każdym oknie przy parapetach jest nie szczelność i wlatuje powietrze do mieszkania, lecz wentylacja nadal wdmuchuje powietrze do mieszkania.Poproszę o jakąś rade co mogę z tym zrobić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 09.02.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Nowyurzytkowniku86, proponuję zamórować kanał wentylacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowy Urzytkownik86 09.02.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Gregos wolałbym bardziej konstruktywną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts