KotSylwester 28.01.2020 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Help. Od dłuższego czasu szukam gresu do garażu. Uparlem się na czarno-białą szachownicę 20x20 lub 30x30 lub 40x40. Szukam w necie i nie mogę znaleźć. Może wpadło Wam coś w oczy? Może być gres techniczny biały i czarny jakoś nakrapiany (delikatnie). Z tego co wiem powinien to być gres klasy 4 lub 5 w kwestii ścieralności. Wykończenie mat. Chętnie nie gładki żeby trudniej było o kontakt głową-podłoga i łatwiej wyjechać - garaż pod domem. Generalnie szukałem po 20zl w drugim gatunku. Potem po 30. Potem po 40... Ostatni był za 59zl i jak się okazało czarny były klasy 3 więc słabo. A sliskosc była R9 to też chyba cienko. Bardzo proszę o pomoc Edytowane 29 Stycznia 2020 przez KotSylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts