Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zimowe styropianiki 2020

fighter1983

Recommended Posts

U mnie jest cena za m3.

A tak przy okazji - Swiss tnie styro na 18cm?

Z opisu niestety wynika, że nie ;/

tnie 1-30cm w standardzie, ale pewne dziwologi sa w module. nie da sie zrobic takiego "pelnego automatu" niestety... trzeba by pisac osobny sklep tylko dla styropianow od podstaw. czesc niestety trzeba obrabiac "recznie"

Dla mnie całkiem ok. Cena za m3 jest a to dla mnie najważniejsze.

W tak BTW czemu ceny wełny nie podają na stronach za m3 tylko za m2? Na większości stron sklepów tak jest jak nie na każdej. Dziwna tradycja.

bo welna jest roznie prasowana i 1m3 welny przed spakowaniem jest rozny po rozpakowaniu. welny twarde elewacyjne - jak najbardziej uzywa sie jednostek w m3.

wg mnie powinno sie uzywac :

m3 ewentualnie m2 a dopiero pozniej "paczka"

ładnie ? :D

Na filmie poniżej prezentujemy w sposób graficzny sposób realizacji zamówienia dostawy styropianu na przykładzie producenta Swisspor.

1. Znajdujesz nas gdzieś w sieci (google, ta strona, nasz funpage Facebooka, grupy tematyczne na Facebook, Forum Muratora fighter1983 - aktywny od 11 lat - obsłużone setki forumowiczów)
  2. Wybierasz produkt i precyzujesz: rodzaje, ilości, grubości
  3. Składasz zamówienie (mailowo, telefonicznie, czat na stronie, messenger, w wiadomości na forum) podając: swój mail, dane do faktury, adres dostawy z numerem telefonu osoby odpowiedzialnej za odbiór zamówienia
  4. Otrzymujesz proforme mailowo
  5. Opłacasz zamówienie
  6. Mailowo od nas zamówienie trafia do właściwej dla Twojej lokalizacji fabryki Swisspor (są 4 - pokazane na mapie)
  7. Producent realizuje dostawę swoim transportem, na swój koszt, po Twojej stronie jest zapewnienie rozładunku
  8. Na e-mail otrzymujesz fakturę za zakupiony towar