niktspecjalny 29.01.2020 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oj leciwy mój taras .Postanowiłem ,że za podpowiedziami państwa nie za straszną kasę dołożę na istniejące deski coś fajnego by poprawić wizerunek owego tarasu. Obecnie leży na nim leciwa trochę zniszczona wykładzina imitująca zielona trawę.Co byście państwo zaproponowali .Pytam tych którzy mieli podobnie i położyli i się cieszą i im co najważniejsze się podoba. Bardzo dziękuje jak ktoś znajdzie chwile na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2020 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Chyba nikt nie robił. Ale znalazłem alternatywę nawet bardzo odpowiadającą mi by zabezpieczyć się na kolejne lata. Nawet tanio. Zacznę od czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts