Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PREFERENCYJNY KREDYT MIESZKANIOWY " MINISTRA POLA"

anka5

Recommended Posts

Wszystkie pakiety polityków (Kołodków, Poli, Kalinowskich i innych, a wcześniej prawusów) charakteryzują się tzw. POWROTEM DO PRZYSZŁOŚCI.

Autostady zbudujemy za kredyt, który z odsetkami się rozłoży na kilkadziesiąt lat.

Do ZUS dopłacimy, żeby ten się wywiązywał z wpłat do OFE. Odsetki spłacimy kiedyś tam w przyszłości.

Kredyty na mieszkania niech młodzi biorą. Spłacą to jakoś z odsetkami.

Ja generalnie przestrzegam przed kredytem.

Bank zlicytuje Ciebie, Twoją krwawicę, ziemię i to co w pocie czoła i kosztem wyrzeczeń już zrobiłaś.

Ja najwyżej wezmę 20-25 tys. na wykończenie, ale całość wolę rozłożyć w czasie zanim pójdę do banku po kredyt.

Poza tym niby duża dziewczynka a wierzy politykom.

Pozdrawiam

Bo tak jest Anka.

Przeczytaj POLITYKĘ z tego tygodnia. Włos się jeży jak czytasz o pożyczkach z przyszłości.

Skup zboża? Dołożymy.

Emerytury dla górników? Zapłacimy.

Autostrady? Winietki za używanie czegoś czego nie ma.

Upada stocznia? Oddłużymy.

ZUS do OFE? Zapłacimy odsetki.

I tak w kółko. Nie, żebym był złym prorokiem, ale ten kraj nie idzie w dobrym kierunku. A budownictwo będzie coraz droższe i bardziej luksusowe.

Zapytaj redakcję jakie były przeciętne kosztorysy tego samego domu (dowolnego) 2 lata temu a dzisiaj.

Pamiętaj jeszcze, że każdy kredyt trzeba spłacać na czas co do dnia. Ja na fali łączenia się firm medycznych i wykopywania 30% personelu straciłem w grudniu pracę na 4 miesiące. Jak sądzisz, czy bank wzruszy się taką historią.

A tak dzisiaj dalej mam swoją działkę i po podjęciu pracy w nowej firmie mogę sobie dalej dłubać przy MOJEJ chałupce.

Pozdrawiam