pkorol 01.04.2020 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeżeli nie brałeś kredytu to nigdy się nie dowiesz, że: każdy kredyt jest ubezpieczony, bank kasuje za obsługę kredytu od razu lub w pierwszych latach. Zapomnieliście jak wpompowano w banki kasę niby zapomogę by nie padły? Gdyby tą kasę rozdali ludziom to nie musieliby korzystać z banków. Gdyby stopy procentowe mieli zero. To banki i giełda nie miałyby rację bytu a kredyty byłyby bez procentowe. Inflacja wynosiła by zero. Gospodarka by kwitła i każdego byłoby stać na godne życie. Co jeszcze, dodać? Wszystko jasne? Covid19 to zabójca nie gospodarki tylko rządów i rynków finansowych. Jeżeli ty konkretnie zbankrutowałeś, to produkowałeś rzeczy nie potrzebne. Jeżeli twój pracodawca zbankrutował, to opierał swój biznes na bańce mydlanej. Rolnik jak sadził ziemniaki tak dalej będzie je sadził. Niema żadnych kryzysów ani w polu ani w lasach. Na mój dom "żadna" fabryka nie musiała kopcić, bo jest z bali. O czym wy tu dyskutujecie, jaki kryzys? Co drzewa czy ziemniaki przestały rosnąć. Worek marchewki u chłopa 6 zł, gdzie jaki kryzys? Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.04.2020 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Jeżeli nie brałeś kredytu to nigdy się nie dowiesz, że: każdy kredyt jest ubezpieczony, bank kasuje za obsługę kredytu od razu lub w pierwszych latach. Zapomnieliście jak wpompowano w banki kasę niby zapomogę by nie padły? Gdyby tą kasę rozdali ludziom to nie musieliby korzystać z banków. Gdyby stopy procentowe mieli zero. To banki i giełda nie miałyby rację bytu a kredyty byłyby bez procentowe. Inflacja wynosiła by zero. Gospodarka by kwitła i każdego byłoby stać na godne życie. Co jeszcze, dodać? Wszystko jasne? Nosz kur...a specjalista jesteś od wszytkiego. Szacun. Tak z ciekawości gdzie banki są ubezpieczone? Jeśli bierzemy 100 tysięcy kredytu na samochód, spłacaliśmy rok (spłaciliśmy 20 000zł) , nasz samochód jest warty 70 tys zł . Fala bankructw więc nie ma chętnych na kupowanie więc uda się go sprzedać za 50 tys. To ile zarobi na tym bank? Wiesz , piszę bo się na tym nie znam. Udzieliłem po prostu moim klientom 1,5 mln złotych kredytów kupieckich. Z czego w obecnej sytuacji 30% będzie nie do ściągnięcia. Piszesz że na tym można zarobić więc zastanawiam się czy nie powiedzieć moim klientom żeby w ogóle mi nie spłacali należności. W zamian zatrudnię ciebie i jeszcze na tym zarobię bo ty wiesz jak. Bosko - zgłoszę się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.04.2020 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Pozamiatany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.04.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wtych czasach wygrywa ten co najmniej straci. Tylko nieliczni się nachapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.04.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 dopłaca do niego hahaha pkorol chcę mieć stały 15% nisko ryzykowny sposób na zarabianie napisz na PW:) zapodaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 06.04.2020 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Średnia pensja w jeden dzień! kocham kryzysy:). Już wszytko wytłumaczyłem, resztę sobie doczytajcie. Temat nie dotyczy zasady pracy banków tylko o zbijaniu majątku w kryzysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.04.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Zbiją Tobie ten majątek w kryzysie i dlatego temu majątkowi d..pa spuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 07.04.2020 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Pożyjemy zobaczymy:) Dzień dopiero wystartował a mam kolejną wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts