guest123 30.01.2020 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Szukam elementów systemowych, szukam tematów o tym i nic nie mogę znaleźć. Chodzi mi o to czym przykryć dach kopertowy kryty blachodachówką w szczytowym punkcie gdzie schodzą mi się 4 gąsiory? Szopa więc nic wymagającego ale dziwne że nie mogę żadnego systemowego rozwiązania znaleźć. Może źle szukam/nie mogę znaleźć bo nie znam fachowej nazwy. Jakieś "portki: czy coś? Ostatecznie chcę kupić jakąś nierdzewną płytką miskę, pomalować i przykręcić no ale dziwne że nic nie mogę namierzyć. Poniżej co znalazłem dla nieco innej sytuacji i wygląda to chałupniczo takie przycinanie/szpachlowanie gąsiorów, widać cuś jest na rzeczy. Ktoś coś zasugeruje? Dzięki https://forum.muratordom.pl/showthread.php?199296-Jak-po%C5%82%C4%85czy%C4%87-g%C4%85siory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 30.01.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Faktycznie, wujek Google milczy, wychodzi że z gąsiorów wycinają dekarze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.02.2020 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Taśma ołowiana (w kolorze zbliżonym do blachodachówki) z podkładem bitumicznym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts