romka 18.01.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam ja juz widze ze się u nas poprzesuwa na luty,właśnie tez czekamy na wole oka,i własnie to nas wstrzymuje przed dalszymi pracami/chcemy wszystkie okna i drzwi wstawić za jednym zamachem/.jedynie co teraz załatwiamy to brama garazowa.do runduma wysłaliśmy kaałek "okna" i czekamy ,bo mają zrobić odpowiedni kolor.pomiar za 2 tygodnie ,montaż jak zima trochę odpusci.w sobotę jedziemy po raz pierwszy od 3 tygodni zobaczyć jak tam wyglada,i jeszcze dodatkowo ocieplić rury/przestraszyła nas wiadomość o mrozach/ pozdro czołgi rzuć parę zdjęć ,pichwal sie sufitami ,może cos mi przyjdzie do głowy ,bo na razie czarna magia pozdro dla wszystkich--nowych i tych starych gargamelowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Publish 19.01.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Gratuluję - czolgi2 - my do połowy marca nie zdążymy załatwić nawet 'Warunków zabudowy'. Dopiero co, pokonaliśmy Rejon Energetyczny - więc jesteśmy trochę 'naelektryzowani' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czolgi2 19.01.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Jesteśmy w trochę trudnej sytuacji - w grudniu padł nam aparat cyfrowy, ponoć płyta główna, więc nie opłaca się naprawiać, a na nowy szkoda forsy, bo na razie każdy grosik idzie na płytki, płyty i inne takie. Gdy uda nam się namówić przyjaciela to zrobi nam fotki i coś tam wrzucimy!ZACZYNA MI SIĘ PODOBAĆ, bo zaczyna tam wyglądać jak w domku! Życzę Wam wszystkim szybko takiego samego poczucia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czolgi2 04.02.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Są wole oczka!!! Emocje nasze były różne, bo inaczej sobie to wszystko wyobrażaliśmy...Podesłałam Wam zdjęcia na maile, bo jeszcze nie opanowąłam umieszczania na forum! Nie są zbyt dobrej jakości, bo z telefonu, ale są! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 06.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czołgi - dzięki za zdjęcia. Tak to jest z tymi detalami, że nie zawsze są takie jak byśmy chcieli - ach ci wykonawcy i te firmy - robią wszystko, aby sobie ułatwić życie. Nigdy nie ufaj nikomu - to powinna być podstawowa zasada inwestora. U mnie nawet ci dobrzy fachowcy dali jakieś małe plamy, np. gwarantowali na 100% że wszystko jest cacy a potem się okazało że coś jednak jest nie tak. Tylko moi dekarze jak na razie nie dali plamy - niedługo będą mi ocieplali poddasze. A poza tym ukaże się mały arytkuł o mojej budowie w miesięczniku Budujemy Dom (chyba w numerze marcowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 11.02.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 właśnie wróciliśmy z ferii i tu taka niespodzianka!!!!czołgi dzięki za zdjęcia ,myślę że nasze okna też już bedą.myślałam że ta listwa będzie węższa,no ale cóż "już po herbacie".chcę namówić mojego lubego do odwiedzin was.jakby co to dam znać.pozdro dla wszystkich romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIO345 18.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 jak mnie tu dawno nie byłorozglądałem się za oknami do mojego gargamela i szok okna które sobie wymyśliłem to po 5tys złotych, a mam ich trzy...http://img114.imageshack.us/img114/8875/okno012yj.jpghttp://img114.imageshack.us/img114/6739/okno026nq.jpgchcę okna które mają na końcach podgięte rogi, czy ktoś już tak majeśli jest taka możliwiść to proszę o zdjęcia okien i zdjęcia postępu na budowachmój adres :[email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 czołgi ma takie wstawione,ja będę miała w nastepna sobotę,na pewno wstawię zdjęcia.niestety nie będą takie jak chcieliśmy,bo będą podcięte listwą/we wcześniejszych postach to znajdziesz/.co do ceny my mamy drewniane,myślałam że plastikowe są tańsze,bo ceny mamy takie same czyli duzo zadużo pozdro byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 27.02.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 http://img226.imageshack.us/img226/8765/hpim10902lj.jpggaraż z zamontowanymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 27.02.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 http://img386.imageshack.us/img386/4597/hpim10911zh.jpgw trakcie montowania okienpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr69 02.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mój domek wyglada troszkę inaczej http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/pp_piotr/album?.dir=/555e&.src=ph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 02.03.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 piotr oglądając teraz twoje wole oka ,to chyba byśmy się zdecydowali na kształt taki jaki ty masz .u nas jednak sama szyba jest mała,za mała jak na dość duży pokój. na początku budowy chcieliśmy się zkontaktować z tobą ,ale nie dawałeś żadnego znaku zycia może byś rzucił parę zdjeć ze środka ,nie wiem jeszcze jak rozwiązać kuchnię,ale tę część koło spiżarni no i ściana /lub bez niej/miedzy kuchnią a pokojem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr69 02.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Parter domu był wykańczany metodami chałupniczymi. Niestety teraz to wychodz. W najbliższym czasie będę go poprawiał. Postaram się też zrobić kilka zdjęć ze szczegółami.http://img72.imageshack.us/img72/7623/dsc000058fq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 02.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spróbuj zmniejszyć zdjęcie ,a co do okna widzisz jakie wyszło u nas.na rysunek jest inaczej odbierany niż rzeczywistość.no ale trudno,musi to tak wykończyc zeby miało ręce i nogi.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 08.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam po dłuższej niebytności na forum. Chcialem się pochwalić że w marcowym numerze miesięcznika "Budujemy Dom" (na str. 22) jest artykuł o moim domku. Jak wam nie szkoda 9.90 zł to zapraszam do lektury. p.s. no wreszcie idzie wiosna - choć jej jeszcze nie widać - i znowou wkraczamy do akcji. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 17.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Uwaga, uwaga - w miesięczniku Ładny Dom - jest Mieszko (niestety tylko jedno zdjęcie - ale za to duże) i artykuł z jego właścicielką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 31.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Hej Mieszkowcyco tam słychać - widzę że praca wre bo się nie odzywacie, ale doskonale rozumiem, u mnie też zaczął się sezon i wreszcie coś się dzieje na budowieaż się człowiek dziwi ile w tą chałupę trzeba materiałów nawsadzaćpozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 31.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 witam my tak trochę w zawieszeniu-myślałam że bedzie juz po wszystkim,ale jeszcze nas czeka ogrzewanie i póżniej wylewka.przez pogodę jesteśmy do tyłu .no ale myślę że jak bedzie ogrzewanie to pózniej już bedzie z górki pozdro darek :weszłam na internecie na ładny dom,i zobaczyłam mieszka z dusznik,napisałam także o naszej grupie,ale jak narazie nie mamy jak widzisz odzewu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 05.04.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 romka - fajnie że się odezwałaś, u mnie w sumie też jest małe opóźnienie - ocieplenie poddasza miało być robione w lutym a dopiero co zaczeli, ale taka już jest budowlana rzeczywistość że co ma się opóźnić to sie na pewno opóźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 07.04.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A teraz sobie nabiję licznik - 100 post, muszę uczcić to dobrym obiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts