Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 518
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Wiecie co..teraz jestem na etapie dachu....stawiania więźby...i cholera mnie bierze...może wcale niekoniecznie musieliśmy wybierać ten projekt...ekipy marudzą, że problem z więźba, z pokryciem karpiówką (podobno nie ma takich mozliwości zeby przy karpiowce nie zaciekało)...a to że gont ładnie wygląda tylko rok...:/

i co tu robic?????o zmianie projektu juz nie ma mowy!!!!!!

ratunku!!pomóżcie!

Wiecie co..teraz jestem na etapie dachu....stawiania więźby...i cholera mnie bierze...może wcale niekoniecznie musieliśmy wybierać ten projekt...ekipy marudzą, że problem z więźba, z pokryciem karpiówką (podobno nie ma takich mozliwości zeby przy karpiowce nie zaciekało)...a to że gont ładnie wygląda tylko rok...:/

i co tu robic?????o zmianie projektu juz nie ma mowy!!!!!!

ratunku!!pomóżcie!

Skoro marudzą to mają znikome pojęcie o czytaniu projektu(każde załamanie na dachu jest opisane).A co się tyczy zaciekania,no cóż pewnie coś tam wleci na zaokrągleniach,ale wszystko można zabezpieczyć .Wymaga to trochę więcej pracy.Wież mi karpiówka to bardzo piekny wygląd dachu.

Wykonywaliśmy Mieszka w tamtym roku z kolegami,wyszedł bardzo ładnie.

http://img193.imageshack.us/i/mieszko.jpg/

Skoro marudzą to mają znikome pojęcie o czytaniu projektu(każde załamanie na dachu jest opisane).A co się tyczy zaciekania,no cóż pewnie coś tam wleci na zaokrągleniach,ale wszystko można zabezpieczyć .Wymaga to trochę więcej pracy.Wież mi karpiówka to bardzo piekny wygląd dachu.

Wykonywaliśmy Mieszka w tamtym roku z kolegami,wyszedł bardzo ładnie.

http://img193.imageshack.us/i/mieszko.jpg/

a co na komin daliscie?klinkier?i klinkier na fasade tarasu?tyle mam pytań....

Twój mąż chyba rozmawiał z ekipą przy budowie mojego dachu, a może w okolicy buduje się kilka Mieszków ? Zresztą mam zgodę na podanie tel. do ekipy cięśli która wykonała według mnie dobrze więźbę na Jurandzie ( z tego co mówili Mieszko jest trudniejszy ), projekt oczywiście zupełnie zmieniony przez nich pod względem konstrukcyjnym, wizualnie dach ma wyglądać jak w projekcie i chyba im to się udało tel. 605 466 300