romka 29.11.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 http://img423.imageshack.us/img423/9689/zdjcie0104yv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 29.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 http://img431.imageshack.us/img431/1677/zdjcie0074nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 29.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 no....zwycięstwo ,wkleiłam pierwsze zdjęciapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 29.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam.Co prawda to nie "moj temat"ale podpatruje go czesto i kibicuje poniewaz projekt podoba mi sie bardzo.kiedy widzialam go kiedys w katalogu wydawak mi sie zeczywiscie cudaczny(moj maz natomiast od razu byl zachwycony),ale kiedy zobaczylam go w realu zmienilam zdanie.Co prawda to chyba byl ten"mlodszy"ale dobrze zbudowany wyglada slicznie!W srod drzew,w lesie wyglada jak dom w bajce!Moja dzialka nie jest w lesie ale otoczona jest drzewami i pasowal by tam jak ulal.Zaluje ze bedzie tam stal taki wlasnie "grzeczny" i "uladzony architektonicznie"dom.I dodam,ze w/g mnie taki nielad wprowadzaja nie domy "dziwne" o pieknych falach np. ale domy gdzie pozmieniano proporcje,rozbudowano wedlug niewiadomo czego i postawione w miejscach gdzie wogule nie pasuja.(to tak na marginesie)Romko,gratuluje zdjec,gratuluje domu,a wszystkim Mieszkowiczom zycze powodzenia. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 30.11.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 farida :dziękuje bardzo,bardzo serdecznie za te słowa dziękuję w imieniu swoim,czołgi ,darka oraz maria,mogę tylko powiedzieć że szkoda że cię wśród nas nie ma.pozdronie moc będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 01.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No romka, ale te drugie zdjęcie jest rewalacja - normalnie bajka. Mieszko a w koło bajeczne drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 01.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 mnie się najbardziej podoba zdjecie z 1 maja zrobione telefonem,ale muszę poczekać na lubego ,bo te zdjęcia są znów na jego kompie,.pózniej je przeslę.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 01.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 http://img224.imageshack.us/img224/4797/zimawmaju200hx.jpghttp://img224.imageshack.us/img224/4797/zimawmaju200hx.jpghttp://img224.imageshack.us/img224/9611/zimawmaju221qq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 01.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 zima w maju pozdro - byle do lata!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 10.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 mogę się pochwalić że juz mam tynki na ścianach ...piękne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 14.12.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam wlasnie chodzi mi po glowie budowa Mieszka na wiosne przyszlego roku. Mam pytanie do tych co juz sa w duzej mierze po .... Na ile teoretyczne koszty ze strony Archipelagu pokrywaja sie z rzeczywistymi ? Chodzi mi glownie o więźba i dach. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 16.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 czolgi czy okna przyszly? podeślij zdjęcia!!!! qbav-odpowiedz na priwa pozdro wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 16.12.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 i jeszcze jedno -do czołgi:czy jak spadł snieg z dachu to też miałaś to na schodach wejściowych??? dekarz mówił o płotku przeciwsniegowym,ale jak by to wyglądało????? to już wolę cierpieć i odśnieżać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czolgi2 20.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wolich oczek jeszcze nie ma, mój mąż zorientowany kiedy będą, ale nie rozmawiałam z nim jeszcze dzisiajRomka-jeśli chodzi o zaśnieżenie schodów, nie wiem, bo nie widziałam - niestety nie bywam zbyt często w nowym domu. Nad plotkami też myśleliśmy, bo jednak spadek dachu jest duży, ale walory estetyczne nas przekonały, żeby nie robić. \dokładnie od czasu do czasu mozna odsnieżyć. U nas podłogi wylane wszędzie no i najważniejsze, że grzejemy. Na dzień dzisiejszy jest opcja, że w marcu się wprowadzamy, ale ja na razie tego nie widzę, chociaż...jestem pełna nadziei o ile wole oczka dojadą. W styczniu zaczynam wybierac płytki i kolory ścian. Pozdrawiam wszystkim Garmaelowców!!! Cierpliwości na Nowy Rok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewak3 21.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witam proszę o przyjęcie do grupy gargamelów buduję "ziemowita" podobno starszego brata mieszka, a że nie bardzo widać aby ktoś jeszcze budował ziemowita przyłącze się do was, przecież będziemy mieli prawie te same problemy.... ja na razie mam tylko fundamenty i garaż w stanie surowym ale na wiosnę ruszam pełną parą pozdrawiam My też prosimy o przyjęcie do grupy.Budujemy Mieszko w Brennej k/Wisły w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.12.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 widzę ze nas juz znalazłaś,nie wiedziałam o tym ,bo najpier zajrzałam na wiadomosci. świetnie...... my czekamy na okna .mamy zamówione w urzędowskim,po postach o nich odczuwam lekki niepokój,myślałam ze czołgi mnie pocieszy i zawiadomi mnie że od niej okna juz dotarły,ale nic z tego. pozdro dla wszystkich gargameli byle do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.12.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ponieważ teraz jest nas taaaak dużo to mam pytanie do czołgi i do ewy:/chociaż nie wiem czy ewa zdecydowała się na spiżarkę???/nam "z"-wentylacja do spizarki wyszła w kuchni ,czy wam też,i ew. pytanie czy ją podłaczyliście do spizarkia czy zastanawiałyście się nad kuchnią?podoba mi się ten"szpic"miedzy sciana spizarni i kuchni.macie jakiś pomysł na zagospodarowanie go???pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewak3 21.12.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Zrezygnowaliśmy z klatki schodowej na rzecz azurowych szklanych schodów zabiegowych/okrągłych/, dlatego nie posiadam spiżarnii, a wentylacje nawiewną typu "Z" mamy w 1ścianie kuchennej a 2 w pomiszczeniu gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 21.12.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 czyli zrezygnowaliscie też z wiatrołapu? to jest moje niespełnione marzenie,żeby nie było wiatrołapu ,niestety nie spełnione powiedz jakie błędy były zrobione przez poprzedników? dowiem się jakie ja popełniła,m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 21.12.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 no to ja zakupilem projekt i mam nadzieje ruszac z budowa od marca/kwietnia. Na pewno chce usuanc scianke w salonie i zrezygnowac z gabinetu. Spizarnia jak najbardziej zostaje. garazu nie stawiam. Jakies kruczki o ktorych nie wiem a moga wyjsc w praniiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts