romka 08.04.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 gratulacje ,spojrzałam na mój licznik/nie wiekowy /i mam nadzieję że dociągnę do 500 pozdro własnie zbieramy się do wyjazdu żeby trochę popracowac w domku .życząc wszystkim owocnej pracy żegnam się aż na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 14.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 No to zaczalem tez i ja budowe swojego Mieszka Mam juz wylane lawy i wymurowane fundamenty. Dzis mieli je izolowac i ocieplac ale od rana leje ;( Pozdrowienia dla grupowiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 15.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 my zaczęliśmy w tamtym roku na początku kwietnia,a więc obchodzimy 1 rocznicę zyczę ci jak najlepszej pogody pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 18.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 WitamPrzymierzam się do budowy Gniewka z Archipelagu (wersja większa). Chciałbym wiedzieć z jaką kwotą , mniej więcej, muszę się liczyć żeby doprowadzić budowę domu do stanu surowego a z jaką żeby wykończyć "pod klucz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 19.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 my także będziemy budować Gniewko duży. Nie pytaj ile budowa będzie kosztować , bo to zależy od wielu czynników.np.za ile Ci wybuduje ekipa, jakie zastosujesz materiały, na jakim poziomie wykończysz.Z tego co się zorientowaliśmy na pewno droższy będzie dach. Ale ekipy dawały nam także bardzo zróżnicowane kosztorysy.Cena za 1m2 oscylowała od 55 do 100 zł. Poza tym cena domu powinna być podobna do innych domów o podobnym metrażu.A tak wogóle to gdzie się budujesz?W naszej okolicy jest kilka Gniewków można je obejrzeć na żywo. Byłam we wnątrz jednego jest CUDOWNY.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 19.04.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Będę budować w okolicach Lublina. Wiem że cena zależy od wielu czynników. Dlatego pytałem o koszt "mniej więcej". PS. Ja też byłem wewnątrz. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 nie było mu na imię ziemowit ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 21.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Było mu na imię Gniewko. Projekt jest już niestety wycofany z Archipelagu. Muszą go podobno przeprojektować , bo już jest stary (ma aż 6 lat) Projekt Ziemowit ,o którym piszesz jest większym bratem Mieszka. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mol 21.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam,Po kilkuletniej walce z urzedami dot. pozwolenia ropoczalem budowe Mieszka.Teraz kopiemy pod piwnice. pzdrmol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 23.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 No i chyba się nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 24.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ar-turgniewka na forum nikt od podstaw nie budowałpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 27.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Hej mieszkowcy i podobni!!! Odezwijcie się, bo spadniemy na 3 stronę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 27.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 nie mają czasu ..... budują się,a właściwie go pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yasioo_78 30.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam! Spodobał mi się projekt mieszka, ale nie moge doszukać się kosztów realizacji. Z Twojej wypowiedzi wynika, że coś wiesz na ten temat. Będę wdzięczny, jeśli zechcesz podzielić się ze mną tą wiedzą. pozdrawiam Yasioo_78 Projekt jest bardzo efektowny, a przez co i bardzo popularny.Z tego co pamiętam, wygrał już kilka konkursów. Sama sie na niego kusiłam ale odstraszył mnie przewidywany koszt realizacji. Ale do odważnych świat należy! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 03.05.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Cześć mieszkańcy domów z falą. Właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę Zabieramy się więc za robotę i budujemy naszego Gniewka. Mamy już gościa od murarki, ale ciągke szukamy kogoś do dachu. Ceny, które proponują fachowcy za dach są astronomiczne . Kupując taki projekt wiedziałam, że dach bedzie droższy, ale,żeby aż 3 razy. Cena za normalny dach oscyluje w ok.30 zł za m 2, a od nas wołają 90. .Czy Wasze dachy także były taaakie drogie? Może macie namiary na ludzi, którzy tak nie żdzierają. Dekarza szukamy już pół roku. Może tylko u nas taka drożyzna? Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jestem otwarty na propozycje wykonania dachow z fala z Archipelagu , chetnie Henryk , Zbigniew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 03.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Wartownik- wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 10.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Budowe mieszka rozpoczalem na poczatku kwietnia. Mam juz wymurowane czesciowo sciany, na dniach leci strop. Na razie wszystko przebiega bez problemowo tylko murarze ciagle mi zadaja dziwne pytania :) Nie wybralem tez jeszcze dekarza bo rozstrzal cenowy mam od 8-26 tys a to co widzialem za 8 mnie jakos nie przekonuje, wiec ciagle szukam. Co do dachowki to chyba najtaniej wychodzi teraz Creaton (ok 0,9 zl netto za sztuke - angoba czerwona) porownojac z rupem czy Koramikiem. Nie buduje kominow z klinkieru, wszystko bedzie obkladane naturalnym kamieniem i impregnowane. Po obejrzeniu kilkudziesieciu imitacji kamienia i plytek elewacyjnych zadna nie przypadla mi do gustu. No to na razie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 26.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nikt nie pisze, wszyscy budują, pogoda sprzyja. . Wczoraj moi budowlańcy zaczeli stawiać fundament z bloczków. Znależliśmy w końcu ludzi, którzy zrobią nam dach w przyzwoitej cenie. Ciepliwośc w poszukiwaniach popłaca. Pozdrowiania dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko-wiec 31.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich mieszko-wców Jestem własnie na etapie wykańczania komina - zdecydowałem się na piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts