qbav 03.08.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 stalowe Galeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 23.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mam pytanie -jak macie zamocowane ukośne miecze podpierające okap?Miecze te opierają się na pionowej belce. Mam ścianę 2- warstwową, więc będzie styropian. Czy pod pionowe belki dać ocieplenie? Czy może te belki muszą być dużo grubsze i wtedy bez ocieplenia?Chcę, aby wystawały z muru.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 23.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja daje przykrecone do muru grube belki o grubosci ocieplenia (tak aby sie schowaly w welnie) a docelowe belki ktore maja byc widoczne przykrecam do tych poprzednich ukrytych belek. w ten sposob mam solidne mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 stalowe Galeco Mozesz napisac jak jest wykonana ta rynna na lukach ? Tytan cynk , miedz sa OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 26.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 rynny sa lekko naginane badz sztukowane z mniejszych kawalkow. Co do nich mam jeszcze troche uwag, poprawki beda robiona na dniach, sam dach jednak juz ukonczony.. http://www.qbavsop.com/blog/dach_004.jpgpolac z wolim okien - tylhttp://www.qbavsop.com/blog/dach_003.jpgpolac z wolim okien - przod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerryo 18.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam wszystkich budujących! My też w tym roku zaczynamy budowę Mieszka - chyba nielada wyzwanie. Ale do odważnych świat należy. Napiszcie proszę z czym mieliście największe problemy (z dachem na pewno ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jac.ek 02.10.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Na dzisiaj (przedwczoraj ) u mnie wygląda to tak: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jac.ek40361/album?.dir=/48a1re2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jac.ek 03.10.2006 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Może tak?http://img389.imageshack.us/img389/5258/37panorama03tl4.jpg http://img372.imageshack.us/img372/9250/34wibal12ld3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieq 24.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam, zobaczyłam Mieszka i sie zakochałam. A własciwie zakochalismy:). Czytamy od tygodni Wasze wypowiedzi na forum. Widac, ze ten dom jest bardzo wymagajcy. Z tego co czytam najwazniejsza jest ekipa. Czy w takim razie mozecie polecic jakas z wojewodztwa slaskiego? Chcemy sie budowac w okolicach Cieszyna. Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 26.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Slowo ekipa bym odniosl raczej do dekarzy/ciesli. Murarz patrzac na plan Ci wszystko wybuduje. Jednak ten dach to dopiero wyzwanie. Nie widzialem jeszcze dwoch identycznych dachow na mieszkach ... U mnie dzis skonczyli wylewki, mam juz tez tynki, dojechaly w koncu okna zamowione w czerwcu Od poniedzialku ruszam z ociepleniem scian i elewacja. Do zamkniecia na zime brakuje juz tylko drzwi wejsciowych i dwoch wolich oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 29.10.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 KASIEQ- To nasz domek w stanie surowym prawie zamkniętym Robili go górale -taki po raz pierwszy w życiu. Mimo to jesteśmy z nich zadowoleni. Napracowali się straszliwie. Chyba nie wiedzieli co ich czeka. Wyuczyli się na naszym domku to przy Twoim to już będą jak fachowcy Nie jest to MIESZKO ale GNIEWKO -lecz to ta sama stajnia Archipelag. Podam Ci namiar, ale wiem że są rozchwytywani . 606554228 pozdr. http://slownik12.republika.pl/gm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewak3 02.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Właśnie wprowadziliśmy sie przed pierwszym śniegiem do Mieszka w Brennej / czyli okolicy Cieszyna/ choć jeszcze nie wszystko zakończone.Jeśli jest zainteresowanie wykonastwem w tej okolicy to zapraszam na rozmowę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 KASIEQ- To nasz domek w stanie surowym prawie zamkniętym Robili go górale -taki po raz pierwszy w życiu. Mimo to jesteśmy z nich zadowoleni. Napracowali się straszliwie. Chyba nie wiedzieli co ich czeka. Wyuczyli się na naszym domku to przy Twoim to już będą jak fachowcy Nie jest to MIESZKO ale GNIEWKO -lecz to ta sama stajnia Archipelag. Podam Ci namiar, ale wiem że są rozchwytywani . 606554228 pozdr. Dlugo sie powstrzymywalem , zalezy mi na delikatnosci , ale czy to jest "dom z fala " ? Oczywiscie mam zastrzezenia co do wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieq 03.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 dzieki wielkie za odpowiedzi:) EWA3 , marzy nam się wlasnie budowa kolo Cieszyna więc chetnie dowiemy sie jak Wam szło i kto Wam pomagal w budowie. Jesli macie jakies zdjecia to moze je zamiescicie:) Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 03.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Wartownik- My także mamy zastrzerzenia. Przecież widać, że nie wszędzie gra. Ale baaaardzo długo szukaliśmy kogoś kto zrobi ten dach i gdy się tacy w końcu znależli to nie mogliśmy za bardzo wybrzydzać - dlatego napisałam, że jesteśmy zadowoleni. Nastąpią jednak pewne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Koniecznie , bo to sliczny projekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewak3 04.11.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dzieki wielkie za odpowiedzi:) EWA3 , marzy nam się wlasnie budowa kolo Cieszyna więc chetnie dowiemy sie jak Wam szło i kto Wam pomagal w budowie. Jesli macie jakies zdjecia to moze je zamiescicie:) Pozdrawiam Kasia Na poprzedniej stronie czyli 4 są zdjecia mojego Mieszka w stanie surowym,teraz trochę uzupełnień w albumie z 3.11.br na stronie yahoo/do wklejenia / http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ewak06/album?.dir=d3f5re2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolettaWu 04.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Własnie kupiłam projekt,jestem zachwycona,ale opadły mi skrzydła,gdy zobaczyłam komentarze!! No cóz,do odwaznych swiat nalezy- z checią zobaczyłabym zdjęcia już domów wg tego projektu-gotowych,w trakcie budowy.. Ech,czeka mnie adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel123 10.11.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ewok3, mam prośbę - przymierzam się do rozpoczęcia budowy mieszka w przyszłym roku, a że Twój domek znajduje się (Brenna) w sensownej odległości od mojego planowanego (Meszna) to byłbym wdzięczny za możliwość ewentualnego spotkania i przekazania mi wszelkich możliwych uwag ostrzeżeń itp.; kontakt ze mna poprzez [email protected] z góry dziękuję P.S. mam nadzieję, iż będę mógł Twój dom popodziwiać osobiście - na zdjęciach wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietr-775 22.11.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 witam jestem budowlańcem z chęcią wyślę zainteresowanym fotki z gniewka który robiłem jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć niech pisze zapraszam Potencjalnych inwestrów równierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts