Asia31 08.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mieszko się buduje.Narazie mury się wspinają ale fachowcy od dachu załamali nas kwotą robocizny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbav 09.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 super makieta. Komin tez bedzie w rzeczywistości taki krzywy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatryczak 09.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam serdecznie,Jak się buduje, to jaka to kwota tego dachu?Nasi fachowcy budują go od a do z za 60tyś.mogę przyznać,że na razie wszystko im wychodzi i zapewniają,że tak już zostanie.powodzenia i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 19.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 super makieta. Komin tez bedzie w rzeczywistości taki krzywy ?? Miło nam , że sie podoba . Co do komina to tak taki mamy zamiar bedzie krzywy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus26 23.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Super jest ten komin! Brawa dla męża za ciężką pracę! Czekam na zdjęcia w realu! Zwłąszcza komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atabe74 06.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam, ...i gratuluję; widziałam zdjęcia - domek jest super. Zauważyłam, że ma Pan garaż. Mam prośbę, czy może zdradzić mi Pan, kto wykonał Panu projekt garażu, jak jest jego powierzchnia użytkowa i ... jeżeli to nie tajemnica - jaki był koszt projektu i wybudowania garażu (od a do z). mój prv mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczna za info Pozdrowionka, Atabe74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus26 17.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, ...i gratuluję; widziałam zdjęcia - domek jest super. Zauważyłam, że ma Pan garaż. Mam prośbę, czy może zdradzić mi Pan, kto wykonał Panu projekt garażu, jak jest jego powierzchnia użytkowa i ... jeżeli to nie tajemnica - jaki był koszt projektu i wybudowania garażu (od a do z). mój prv mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczna za info Pozdrowionka, Atabe74 To pytanie chyba nie do mnie? Ja nie mam garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus26 18.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Może ktoś mi przesłać skan 3 strony z projektu?(rysunek parteru z podłogówką). Najlelpiej na priva- [email protected]. Będę bardzo wdzięczny!Moi budowlańcy tak mi poniszczyli tą stronę, że nie mogę nic odczytać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus26 24.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Czyżby nikt z Mieszkowców nie dysponował skanerem? A może ktoś ma cyfrówkę? Wystarczy jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 25.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czyżby nikt z Mieszkowców nie dysponował skanerem? A może ktoś ma cyfrówkę? Wystarczy jedna fotka Jutro zeskanuje i podeśle na wskazany adres . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 25.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam, ...i gratuluję; widziałam zdjęcia - domek jest super. Zauważyłam, że ma Pan garaż. Mam prośbę, czy może zdradzić mi Pan, kto wykonał Panu projekt garażu, jak jest jego powierzchnia użytkowa i ... jeżeli to nie tajemnica - jaki był koszt projektu i wybudowania garażu (od a do z). mój prv mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczna za info Pozdrowionka, Atabe74 HHmm nie wiem czy to do mnie ? Ja mam garaz , ale jak narazie tylko na makiecie i na adaptacji projektu Projekt zmieniała nam nasza lokalna Pani architekt . Garaż bedzie miał 20 metrów a na pozostałej częsci bedzie pokój hobby i piwnica . Dom bedzie pod całoscia podpiwniczony . O ile to było do mnie to odpowiedziałam . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draconia 03.12.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 stan surowy otwarty (system gospodarczy) następnym krokiem będzie wykonanie ścianek działowych bardzo bym prosiła o przesłanie mi zdjęć wewnątrz mieszka na mój e-mail [email protected] jeśli będę miała zdjecia zewnętrzne to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieprzyk 06.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam,Jestem w trakcie budowy Mieszka o zmienionych parametrach.Kąt nachylenia dachu to tylko 45% (urzędnicze wymogi:-()dodatkowo dodałem pełne podpiwniczenie (wymogi terenu) i kilka okien. Mam nadzieje,że mimo wszystko finalnie bedzie ciekawy.Pozdrawiam wszystkich budujących i planujących budowę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekbac 21.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ja mam mieszka u siebie na posesji budynek ma 7 lat ibudowa była koszmarnie droga ponad 500.000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekbac 21.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jest obecnie do sprzedania link do strony ze zdjeciami http://www.locumnet.pl/nieruchomosci-sprzedaz/pensjonaty--zlotow-gw/pensjonat-blekwit-800001906.htmlogłoszenie jest nieaktualne ale jest do nadal sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatryczak 21.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam,Widzę,że nikt już chyba nie buduje Mieszka lub nie ma przez to czasu.Jestem już na końcowym etapie wykończenia wnętrz....Budowa jest bardzo stresująca i pracochłonna.Ten DOM to nie takie proste jakby się wydawało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draconia 14.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://img27.imageshack.us/my.php?image=forum2zv2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draconia 14.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://img339.imageshack.us/my.php?image=forum3xg0.jpg http://img338.imageshack.us/my.php?image=forum1lf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draconia 14.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://img528.imageshack.us/my.php?image=forum6mi1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi79 03.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam na forum przeszacownych Gargameli i od razu mam prośbę, w związku z tym że przymierzamy się rodzinnie do budowy tego projektu i mamy mnóstwo pytań postanowiłem zacząć od najprostrzego: Ile kosztuje wybudowanie tego domu do stanu deweloperskiego (w jakimś zaokrągleniu oczywiście). Proszę o taką informację poczciwych forumowiczów na pw lub mailowo na [email protected]. Jest to dla nas bardzo ważna informacja ze wzgledu na sprawy kredytowe. Z góry dziękuję i pozdrwaiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts