jogi79 04.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Haaalo! Gargameleee! Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyneka 09.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam, Ponawiam wątek:) Ktoś jest zainteresowany wymianą doświadczeń nt. budowy Mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi79 01.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Stawiam Gniewka, ale to praktycznie to samo co Mieszko. Ruszam w sierpniu/wrześniu. W projekcie podpiwniczyłem połowę chałupy i to tyle ze zmian. Acha, buduję z cegły poroterm, nie w ytongu. Jakoś mnie zniechęcili do tego ytongu budowlańcy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 22.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No jest ktoś jednak...Gniewko:)? teraz juz go nie ma chyba w projektach archipelagu.....Mój Mieszko też w projekcie bez podpiwniczenia był. Ale my podpiwniczyliśmy połowę.A gdzie budujesz Gniewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi79 25.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Opoczno w łódzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 27.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 acha..Ja właśnie stoje nad dylematem...jaki zrobic komin???jaka elewacja??pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 29.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam Fajowo , ze znowu coś tu się dzieje na forum . My jak narazie kosimy traweczkę na działeczce i czekamy na lepsze czasy - moze wkrótce nadejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 03.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wiecie co..teraz jestem na etapie dachu....stawiania więźby...i cholera mnie bierze...może wcale niekoniecznie musieliśmy wybierać ten projekt...ekipy marudzą, że problem z więźba, z pokryciem karpiówką (podobno nie ma takich mozliwości zeby przy karpiowce nie zaciekało)...a to że gont ładnie wygląda tylko rok...:/i co tu robic?????o zmianie projektu juz nie ma mowy!!!!!!ratunku!!pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi79 04.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzwoń po górali. Ktoś ich juz w tym temacie polecał na poprzednich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzio2 06.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wiecie co..teraz jestem na etapie dachu....stawiania więźby...i cholera mnie bierze...może wcale niekoniecznie musieliśmy wybierać ten projekt...ekipy marudzą, że problem z więźba, z pokryciem karpiówką (podobno nie ma takich mozliwości zeby przy karpiowce nie zaciekało)...a to że gont ładnie wygląda tylko rok...:/ i co tu robic?????o zmianie projektu juz nie ma mowy!!!!!! ratunku!!pomóżcie! Skoro marudzą to mają znikome pojęcie o czytaniu projektu(każde załamanie na dachu jest opisane).A co się tyczy zaciekania,no cóż pewnie coś tam wleci na zaokrągleniach,ale wszystko można zabezpieczyć .Wymaga to trochę więcej pracy.Wież mi karpiówka to bardzo piekny wygląd dachu. Wykonywaliśmy Mieszka w tamtym roku z kolegami,wyszedł bardzo ładnie. http://img193.imageshack.us/i/mieszko.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 08.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzięki za podpowiedzi...obawiam sie troche tej karpiówki ze względu na ciężar....ostatnio chodzi mi pogłowie wiór osikowy...uwazam ze bardzo by pasowal do tego dachu a jest lekki....nie uważacie??? bisous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 08.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Skoro marudzą to mają znikome pojęcie o czytaniu projektu(każde załamanie na dachu jest opisane).A co się tyczy zaciekania,no cóż pewnie coś tam wleci na zaokrągleniach,ale wszystko można zabezpieczyć .Wymaga to trochę więcej pracy.Wież mi karpiówka to bardzo piekny wygląd dachu. Wykonywaliśmy Mieszka w tamtym roku z kolegami,wyszedł bardzo ładnie. http://img193.imageshack.us/i/mieszko.jpg/ a co na komin daliscie?klinkier?i klinkier na fasade tarasu?tyle mam pytań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzio2 15.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Niestety w tej kwestii Ci nie pomogę.Wykończenie kominów jak i całej reszty pozostało w gestii inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salata123 20.08.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Do Justikapusti. Ci od Juranda zrobią Wam dach, polubili te projekty. Nie będą tani. Ale ja jestem z ich pracy zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 20.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Do Justikapusti. Ci od Juranda zrobią Wam dach, polubili te projekty. Nie będą tani. Ale ja jestem z ich pracy zadowolony. Czyżby jakiś ''swój'' człowiek?? Jestes właścicielem Juranda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salata123 25.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Twój mąż chyba rozmawiał z ekipą przy budowie mojego dachu, a może w okolicy buduje się kilka Mieszków ? Zresztą mam zgodę na podanie tel. do ekipy cięśli która wykonała według mnie dobrze więźbę na Jurandzie ( z tego co mówili Mieszko jest trudniejszy ), projekt oczywiście zupełnie zmieniony przez nich pod względem konstrukcyjnym, wizualnie dach ma wyglądać jak w projekcie i chyba im to się udało tel. 605 466 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 26.08.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie za namiary...dzowniliśmy i niestety ale dwa miesiace trzeba czekac bo mają sporo roboty Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 26.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Prosze pomóżciemi..mam pytanie jak te kominy sie robi?wktorym momencie?blagam!!odezwijcie sie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 31.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 podaj mi emaila,prześlę Ci parę zdjęć,mysmy robili to równocześnie/no,prawie,bo o ile pamiętam komin zewn. łączy się na górze z wewn./może się mylę?/pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 03.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Romka,wysłałam ci wiadomość z adresem e-mail. odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts