salata123 29.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Czemu się nie chwalisz że cos u Was ruszyło ! ( więźba ) Kto to robi ? Chcecie super dekarzy którzy mają wolne ( chyba ), pracują na Kraszewskiego. Bierzcie dachówkę, całe magazyny pełne w Kunicach ( Wiennerberger ), u mnie dachówka cała już jest, cegielnia nie dostarczyła połówek na wole oko ?? po ostrej acz rozsądnej wymianie uprzejmości dorobią te połówki ( w czasie przerwy technologicznej, firma dba o klienta ?? ), w pierwszej wersji połówki dojadą na wiosnę !!! A i poza tym dobrzy majstrzy nie polecają nikogo do kładzenia dachówki w naszym mieście. Nowa firma na waszej ulicy tylko sprzedaje dachówki, ale nie ma ekipy do jej kładzenia !?!? Czyli hasło samoobsługa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 05.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ok.podjedziemy pogadamy:)dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lightmaru 26.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mam taką prośbę. Jeżeli ktoś może to proszę mi podać namiary na dobrych fachowców do dachu. Buduje Mieszka w Bielsku Białej i właśnie jestem w trakcie poszukiwań ekipy która zrobi czapkę temu gargamelowi i nie spierniczy jej. Info proszę na maila [email protected] Dzięki z góry. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lightmaru 28.10.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Tylko tak dla rozwiania wątpliwości. Miedz kowalskimi jest kreska u dołu w mailu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 22.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam W końcu ruszamy )))) Mamy juz pozwolenie i w następnym tygodniu Pan geodeta wytycza miejsce na domeczek o ile deszcz nie pokrzyżuje planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeek 30.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 napewno jeszcze ktos buduje ? Nasza "cowakacyjna" przygoda toczy sie dalej, jak pojdzie wszystko OK to zaczynamy w tym roku ( to co najpiekniesze) w MIESZKU a wiec DACH ... pozdrowienia dla wszystkich GARGAMELOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betikrak 03.06.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam.naszego Mieszka budujemy w świętokrzyskim, właśnie w lipcu startują fachowcy z dachem, wymyśliłam dach z wióra osikowego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka637 27.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Planuje budowe ''Mieszka '' Kielce Cedzyna proszę o pomoc , zauważyłam że jeden z forumowiczów buduje w Świętokrzyskim proszę o kontakt . Słyszałam że jest to trudny projekt ,ale co piękne nie jest łatwe . Czasem człowiek ma marzenia i to jest TO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MADUZA 15.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam wszystkich od wiosny buduje mieszka jestem na etapie dachu bardzo proszę o zdjęcia wnętrza domu bardzo bym chciała zobaczyc jak wygląda wnętrze tego domku pozdrawiam wszystkich Joanna to mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betikrak 05.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 zapraszamy do obejrzenia w Żernikach Dolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratek1 22.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Właśnie kończę budowę Mieszka 10 km od Kielc i mam nadzieję, że we wrześniu się wprowadzę. Jeśli chcesz go zobaczyć - napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka637 24.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Właśnie kończę budowę Mieszka 10 km od Kielc i mam nadzieję, że we wrześniu się wprowadzę. Jeśli chcesz go zobaczyć - napisz. Bardzo chętnie.!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spafcio 27.08.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, czy mogę prosić szanownych forumowiczów o opinie na temat ceny dachu z projektu Mieszko z poniższego linka:http://www.archipelag.pl/projekty-domow/mieszko/ Wykonany dach można zobaczyć na zdjęciach tutaj:http://www.forumbudowlane.pl/galeria.php?image=aW1hZ2VzL2dhbGxlcnkvZG9jZW50NTYvZGFjaHklM0FTQzA0NjgyLkpQRw==http://www.forumbudowlane.pl/galeria.php?image=aW1hZ2VzL2dhbGxlcnkvZG9jZW50NTYvZGFjaHklM0FTQzA0Njg0LkpQRw== Interesuje mnie dach pokryty karpiówką.Wiem, że zdjęcie to nie projekt, ale dla doświadczonych cieśli i dekarzy oszacowanie kosztów i pracochłonności nie powinno sprawić trudności.Zastanawiam się dopiero nad budową tego domku i chciałbym wiedzieć na jakie koszty się przygotować. Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.08.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Na duże koszty więźba będzie trochę droższa ale większym problemem może być znalezienie dekarza który się tego nie przestraszy i nie ucieknie. O więźbę możesz pytać w firmie http://www.wiazar.pl Pan Paweł Wierzbicki, mogą wycenić ile konstrukcja będzie kosztowała. Dachówkę sam policzysz a układanie to już musisz z konkretnym dekarzem rozmawiać. Koniecznie umowa z karami bo inaczej uciekną z dachu pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.08.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Bardzo pracochłonny dach nawet 300,- za 1 m2. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.08.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 o jaki ladny gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spafcio 30.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 300 zl/m2 to koszt całkowity, czy robocizny?Proszę o uzasadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MADUZA 03.09.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ja bardo chętnie proszę o kilka fotek na adres j.j.maduzia @neostrada.pl najbardziej chodzi mi o pomieszczenia w środku pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogus84 29.10.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Parę zdjęć Mieszka http://images34.fotosik.pl/259/a4cccf83a69fe5ebm.jpg http://images32.fotosik.pl/258/912580b074d2fccbm.jpg http://images31.fotosik.pl/259/80d0f421d3563e4bm.jpg Witam wszystkich;-) Piękny ten domek, ale interesuje mnie jaki to rodzaj tynku i kolor elewacji, zorientowanych bardzo proszę o odpowiedz;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert22 13.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam wszystkich:welcome:Ja mam domek z tej samej serii Gniewko w Niestachowie 15 km od Kielc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts